ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Δυσαρμονίες παρουσιάζονται τώρα και μπορούν να αλλάξουν πολλά στη ζωή σου, με διάφορες αντιδράσεις που προκαλούνται. Προσπάθησε οι επιδιώξεις σου να είναι εφικτές και υποστήριξε τες χωρίς διακυμάνσεις στη διάθεση και στη συγκέντρωση σου. Με τον Ερμής να σε ευνοεί από τον Τοξότη η βελτίωση θα είναι μεγάλη και έρχεται σύντομα. Προετοιμάσου να τη δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δεν σου πάει, καλύτερα να μην την συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Καταστάσεις ισορροπούν και τονώνουν τη διάθεση σου για επίτευξη μακροχρόνιων στόχων. Τώρα μπορείς να καταφέρεις πολλά, οι εμπειρίες σου είναι δεδομένες, οι φίλοι σε στηρίζουν και η ψυχολογία σου υπόσχεται χαρές και ικανοποιήσεις. Αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σου απολαμβάνοντας τις θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς περιορισμούς που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις άλλαξε την κατάσταση, αρκεί να μην στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Τοξότη σε ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Προβλήματα σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο μπορούν να λυθούν με τις καλύτερες διαθέσεις. Πάρε την πρωτοβουλία να αντιδράσεις με ευελιξία και να φέρεις πίσω τις χαμένες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς ότι ο σύντροφό σου σε καταπιέζει και ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μίλησε μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς και θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact