ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 17 Αυγούστου

Κριός
Οι πιθανότητες για αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις αλλά και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ μεγάλες. Στα οικονομικά σας, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και να δημιουργήσετε καινούργια χρέη.

Ταύρος
Κινηθείτε ευέλικτα και εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι λίγο πιεστικοί. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Δίδυμοι
Αυτή την περίοδο να είστε πολύ προσεκτικοί με τη λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες, να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Προσπαθήστε να μη λειτουργείτε κάτω από πίεση και βιασύνη, γιατί θα κάνετε λάθη που αργότερα θα μετανιώσετε.

Καρκίνος
Προσπαθήστε να επιλύσετε τις διαφορές σας με το διάλογο αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις προστριβές. Στη δουλειά σας, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, γι’ αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας.

Λέων
Υπερβολές, λάθη τακτικής καθώς και αντιπαραθέσεις φαίνεται ότι θόλωσαν την αντικειμενικότητά σας σε πολλές περιπτώσεις μέσα στον καυτό μήνα του Καλοκαιριού. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να κάνετε σωστές κινήσεις. Φροντίστε στα επαγγελματικά σας να είστε προσεκτικοί.

Παρθένος
Η ενεργητικότητα σάς οδηγεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα σάς δημιουργούν άγχος.

Ζυγός
Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες μέχρι και επίσημες δεσμεύσεις για πολλούς από εσάς. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βάλει στόχο να κατακτήσετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση και το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί.

Σκορπιός
Εσείς που δεν έχετε ακόμη ταίρι, μην κάθεστε, γιατί τώρα μπορείτε να βρείτε το σύντροφο των ονείρων σας. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα που θέλετε να κάνετε και θα πάρετε τα πάνω σας. Σχέδια, στόχοι και επιδιώξεις είτε ανατρέπονται είτε καθυστερούν.

Τοξότης
Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους.

Αιγόκερως
Ο ερωτικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και εξαρτάται από εσάς αν θέλετε να βιώσετε περιπέτειες και συναρπαστικές καταστάσεις, ειδικά οι αδέσμευτοι. Στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχθείτε αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς και ύπουλα χτυπήματα από τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος
Θα ξεκαθαρίσετε με το φιλικό σας κύκλο και θα κρατήσετε δίπλα σας ανθρώπους που είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Θα πρέπει να οργανωθείτε για να διορθώσετε παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

Ιχθείς
Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Εξετάστε όλους τους όρους και μετά προχωρήστε. Μεταθέστε οποιαδήποτε οικονομική διεκπεραίωση περιουσιακών ή κληρονομικών θεμάτων που θα σας απασχολήσουν για αργότερα για να αποφύγετε τα εμπόδια και τις κακοτοπιές.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact