ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κράτησε τις δυνάμεις σου καθώς η ώρα δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα τώρα. Φρόντισε να προετοιμαστείς για εκπλήξεις και προκλήσεις που σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον και πρόσεξε τις συζητήσεις που κάνεις με φιλικά σου πρόσωπα γιατί τις αλήθειες που λες δεν μπορούν να τις αντέξουν όλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να είσαι κριτικός σήμερα σε σχέση με τον σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό – που έχεις πάρα πολύ – γιατί αν όχι θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις καμία αλλαγή και μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το σκηνικό αλλάζει θετικά με δυναμισμό αισιοδοξία αλλά και πολλές ευκαιρίες. Μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά ,αντίθετα διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην λαμβάνεις τοις μετρητοίς όλα όσα μαθαίνεις. Οι προοπτικές είναι μεγάλες και αναθεωρείς πολλά πράγματα για ανθρώπους και καταστάσεις που πέρασαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φροντίστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Αποτοξίνωση επιβάλλεται μετά από πολύχρονο διάστημα τεράστιας σπατάλης ενέργειας και δυνάμεων. Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση αλλά και τη διατροφή και την ξεκούραση που έχεις υπερβολικά παραμελήσει προς χάριν ανώφελων καταστάσεων. Απέφυγε λόγια που μπορεί να προκαλέσουν την έντονη κριτική των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου. Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν να είσαι αρκετά συγκρατημένος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact