ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο πειρασμός να τελειώσουν κάποιες υποθέσεις μπορεί τώρα να είναι πολύ ελκυστικός. Επίσης, μπορεί γίνει λίγο πιο εύκολο όλο αυτό αν κινηθείς με σωστό προγραμματισμό. Γρήγορα συμπεράσματα μπορεί να οδηγήσουν σε κακές αποφάσεις. Πρόσεξε να μην ζορίζεις καταστάσεις γιατί φτάνεις στα άκρα ή πιέζεις τον εαυτό σου πολύ σκληρά. Χρησιμοποίησε την τεράστια ψυχική σου ενέργεια σε κάτι παραγωγικό και χρήσιμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε με το ταίρι σου τι παράπονα έχει και τι προβλήματα έχετε στην σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους μπορείς να λύσεις τις αμφιβολίες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, η μέρα είναι ιδανική για κάθε δραστηριότητα που σε βοηθά να ξεφύγεις από το στρες και αφήσεις πίσω σου προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για να κάνεις κάτι που πραγματικά απολαμβάνεις ή αποφασίζεις να ξεπεράσεις ένα ζήτημα που εμποδίζει την πορεία σου για να φτάσεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέση σου. Διώξε τις αναστολές και άκουσε τι θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ πρωτότυπες για την επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Θα μπορούσες να υποστηρίζεις κάποιον ανώνυμα, κάνοντας πρόθυμα θυσίες γιαυτόν και να αισθάνεσαι καλά για αυτή σου την προσφορά. Εάν ενδιαφέρεσαι περισσότερο να συνεισφέρεις, είσαι στην καλύτερη ψυχική διάθεση σήμερα. Θέματα φιλίας μπορούν επίσης σήμερα να πάνε καλά, εξαιτίας της χαλαρής διάθεσης που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να δεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λάθος. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι στον οικονομικό σου τομέα, να είσαι πολύ προσεκτικός σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact