ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 13 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο τομέας της οικογένειας απαιτεί όλη την προσοχή σου, αγαπητέ Κριέ, τώρα που τα προβλήματα δεν δείχνουν να λύνονται. Γενικά προσπάθησε να προσέχεις όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες των άλλων, ώστε να μην βρεθείς σε αδιέξοδο. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους και απόφυγε τις συγκρούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Θα έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντι στα πάντα. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η περίοδος είναι πολύ θετική αισθηματικά και θα φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις και την κατάλληλη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις με σταθερά βήματα να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά για σένα μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιες ευχάριστες συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις τους στόχους σου. Η περίοδος είναι ιδανική για το ζώδιό σου, προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου το συντομότερο. Απόφυγε το κλείσιμο συμφωνιών τώρα που τα άστρα δεν ευνοούν ιδιαίτερα τις συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που σε κουράζουν και δεν σου προσφέρουν τίποτα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου ανεβάζει τη γοητεία σου και κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι μέρες απαιτούν να καταβάλεις τεράστια προσπάθεια, αγαπητέ Δίδυμε, προκειμένου να επανορθώσεις σφάλματα του παρελθόντος που σε κρατάνε πίσω ως προς τις επιδιώξεις σου. Θα καταφέρεις να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγο ακόμα. Όπως και να ‘χει, η καλή οργάνωση θα βοηθήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Θα πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, ώστε να έχεις άνοδο στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα κάνεις τα πάντα για να φέρεις μια ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι αποφάσεις σου για ορισμένα σημαντικά ζητήματα δεν έχουν πάρει την οριστική τους μορφή και αυτή η αργοπορία σε κουράζει. Βάλε συγκεκριμένους στόχους και μην αναβάλεις όσα πρόκειται να συμβούν, ώστε να μην το μετανιώσεις αργότερα. Πολύ σύντομα νέες ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προγραμμάτισε να πας ένα ταξίδι με το ταίρι σου – το έχεις ανάγκη – γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις έχεις αμελήσει τον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Χάρη και στην υπευθυνότητά σου θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις. Ίσως να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Κοινωνικά ζητήματα σε απασχολούν, αγαπητέ Λέων, και συμμετέχεις σε επικίνδυνες συζητήσεις. Μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου πριν αντλήσεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Απόφυγε να εκτεθείς και κράτα τις απόψεις σου μόνο για κοντινά σου άτομα που θα σε προστατέψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε η σχέση σου να γίνει έτσι όπως ακριβώς θα σε ευχαριστούσε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε πολύ θετική περίοδο αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις που έχεις θα τις τελειώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις που σε αγχώνουν ακόμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να συγκρατήσεις τη διάθεσή σου για αλλαγές, ειδικά τώρα που η περίοδος δεν ευνοεί κανένα περιττό έξοδο – περιορίσου στα εντελώς απαραίτητα. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι συγκεκριμένος και απαιτεί θυσίες. Μην βιάζεσαι και μην δρομολογείς συνεχώς τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η καλή διάθεση που θα έχεις αυτή την περίοδο θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου σε πιέζει πολύ, αγαπητέ Ζυγέ, και δυσφορείς έντονα. Βάλε μια τάξη στην καθημερινότητά σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την αφοσίωση που χρειάζεται στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις, ώστε να δώσεις ώθηση στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν προβλήματα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact