ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου

Πως η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει το ζώδιο σας;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου φέρνει αλλαγές στα επαγγελματικά. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται ξαφνικά στο δρόμο σας και θα πρέπει να είστε αποφασιστικοί και γρήγοροι ώστε να την αρπάξετε. Ίσως μια νέα συνεργασία που κυνηγάτε καιρό τώρα γίνεται πραγματικότητα. Οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας, για όσους δεν ήταν καλές, διορθώνονται. Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσετε έγκαιρα πως ζείτε το ή τώρα ή ποτέ. Μην διστάσετε να ρισκάρετε και θα δείτε πως δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου στρέφει το ενδιαφέρον σας σε στόχους, σπουδές αλλά και θέματα καριέρας. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για κάποια επαγγελματική υποχρέωση ή για ολοκλήρωση σπουδών. Άλλοι πάλι δέχεστε μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που το αντικείμενο της θα έχει να κάνει με τις σπουδές σας. Νομικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούσαν τώρα λύνονται και μια καινούργια εποχή ξεκινάει για εσάς. Η γνώμη σας για κάποια πράγματα αλλάζει και πιο πρωτότυπη και απελευθερωμένη σκέψη ξεχωρίζετε για τις ιδέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τα οικονομικά σας. Αν έχετε υποθέσεις ανοιχτές που έχουν να κάνουν με δάνεια, οφειλές, υποχρεώσεις στο δημόσιο, βρίσκετε λύσεις για να τις κλείσετε. Παράλληλα τα οικονομικά του συντρόφου σας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο. Ίσως αποφασίσετε να συγκατοικήσετε και να αποκτήσετε κοινό ταμείο. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία με κάποιο άτομο που θα σας ξυπνήσει ένα μεγάλο πάθος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact