ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να αντισταθείς στην επιθυμία να διατυπώσεις ένα επιχείρημα με έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας σου, γιατί όλο αυτό θα φέρει κάποια διαμάχη χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Μπορεί να έχεις λίγο παραπάνω εκνευρισμό από ότι συνήθως, γι ‘αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός ελέγχου γιατί μπορεί να χάσεις και το δίκιο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρεις λύσεις σε αυτά που σε αγχώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε ψώνια που δεν θα τα χρειάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Όσο σκληρά κι αν προσπαθείς, δεν θα μπορείς να απαλλαγείς από τα καθημερινά θέματα που σε προβληματίζουν. Θα μπορέσεις με λίγο παραπάνω προγραμματισμό να μπορέσεις να βάλεις κάποια θέματα σε σειρά. Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σου αγαπητέ Ταύρε για αυτό μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Προβληματικές καταστάσεις βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για την σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που μπορείς να κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις απαισιόδοξες σκέψεις σχετικά με καταστάσεις που πέρασες να γυρνάνε στο μυαλό σου και να σου χαλάνε τη διάθεση. Το μυαλό σου είναι ιδιαίτερο με καταπληκτικές ιδέες και θα μπορέσεις για άλλη μια φορά να τα βγάλεις εις πέρας σήμερα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στην σχέση σου μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολύ ενέργεια και να κινηθείς πιο χαλαρά σε σχέση με την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact