ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 15 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
H εξέλιξη και η πρόοδός σου, αγαπητέ Κριέ, είναι αποτέλεσμα τεράστιας προσπάθειας που δεν μπορούν να μην αναγνωρίσουν οι φίλοι σου. Κάποιοι φθονούν την επιτυχία σου και αυτό σε στενοχωρεί αρκετά. Ασχολήσου περισσότερο με την προσωπική σου εξέλιξη και αγνόησε τις τυχαίες εξάρσεις της κακής ποιότητας κάποιων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και να κάνεις και το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είναι ολοφάνερο, αγαπητέ Ταύρε, πως είσαι ένα ιδιαίτερα προσφιλές άτομο σε κοινωνικούς κύκλους. Επωφελήσου από τη θετική πρόθεση των άλλων, ώστε να προχωρήσεις ολοκληρώνοντας τις επιδιώξεις σου. Μην αφήσεις ανασφάλεια και άσχημες στιγμές του παρελθόντος να στοιχειώσουν το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έχεις κάποιες απορίες για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και να είσαι βέβαιος ότι με τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο φόβος της δέσμευσης έγινε αιτία, αγαπητέ Δίδυμε, να χαλάσεις αρκετές πολύτιμες φιλικές σχέσεις. Μην είσαι απόλυτος στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν. Χαλάρωσε και με υπομονή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή απέναντι στο ταίρι σου και σε ερωτηματικά το βάζεις αλλά και δεν θα έχει καλή πορεία η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Νέες συμφωνίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα φέρνουν άνοδο σε πολλά επίπεδα. Η καινούργια καθημερινότητα θα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις. Ένας καλός προγραμματισμός θα δώσει λύσεις σε όλα και θα οδηγήσει τους στόχους σου σε επιτυχία. Μην βιάζεσαι και υπολόγισε με ακρίβεια τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Αν δεν θέλεις να χάσεις το ταίρι σου, μην κρατάς παθητική στάση. Εξυπνάδα έχεις, μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, ώστε να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πολλά στο μέλλον. Στα οικονομικά σου σήμερα, μην κάνεις καθόλου παρορμητικές κινήσεις. Σε ό,τι σου προτείνουν, σκέψου πάρα πολύ καλά πριν απαντήσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact