ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η επιθυμία σου για κοινωνική αναγνώριση, Κριέ μου, σε οδηγεί σε υπερβολικές δράσεις που σε εξαντλούν ψυχικά, αλλά και σωματικά, δημιουργώντας ένα συνεχές αίσθημα κόπωσης. Μην αφήνεσαι σε καταστάσεις ανεξέλεγκτα, αλλά σήμερα έχε ένα πλάνο και περιόρισε τις υποχρεώσεις σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέσε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, Κριέ μου, κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και όλα θα πάνε πολύ καλά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, οι προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δε σε ικανοποιούν ακόμη. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου να αυξηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η ολοκλήρωση για την οποία πασχίζεις εδώ και καιρό, πλησιάζει, Ταύρε. Η δικαίωση των κόπων σου θα είναι σημαντική, η ψυχολογία σου βελτιώνεται και νέοι δρόμοι ανοίγονται πλέον μπροστά σου. Από τη δική σου στάση θα εξαρτηθεί η εξέλιξη των υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ταύρε μου, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Οι πολλές υποχρεώσεις, μαζί με ένταση, θα κυριαρχήσουν σήμερα, αλλά εσύ θα φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Αυτή την περίοδο, θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου και να βάλεις σε σειρά υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Δίδυμε, βελτιώνεται και σου προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν και να τα φέρεις σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μην αφήνεις συναισθήματα απαισιοδοξίας να σε κυριεύσουν, αντίθετα προσπάθησε να συγκεντρωθείς στις επιδιώξεις σου και να δράσεις δυναμικά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, Δίδυμε, για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητά σου απέναντι σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσει λύσεις, με τον καλύτερο τρόπο! Τα οικονομικά σου όμως είναι ακόμη προβληματικά. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact