ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της τρίτης 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το κλίμα της ημέρας είναι «επαγγελματικό», δεν έχεις λοιπόν παρά να εφαρμόσεις όλα αυτά που σχεδίασες με προσοχή ή να εκμεταλλευτείς την άρτια παρουσία σου, που μπορεί να είναι το διαβατήριο μιας επιτυχημένης συνεργασίας με ένα πρόσωπο-κλειδί. Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να γίνεις… ωραιότερος/η!
Ερωτικά
Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τους άλλους προσφέροντας διάφορες εξυπηρετήσεις κι ίσως τελικά να βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που εκτιμά τις ικανότητες και το φιλότιμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε ωθεί να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, ίσως όμως τελικά να σκοντάψεις σε τεχνικές αδυναμίες ή ανεπάρκειες, που δεν έχεις υπολογίσει. Γι’ αυτό φρόντισε να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου κι αν κληθείς να παρουσιάσεις ή να επικοινωνήσεις κάποιο θέμα, σχεδίασε προσεκτικά τις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις κριτικές και γκρίνιες.
Ερωτικά
Ένα άτομο που σε «κουράρει» ή φροντίζει για την υγεία σου, μπορεί να εκδηλώσει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπό σου, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια καλή φιλική σχέση «κτισμένη» με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις κι ανταλλαγές. Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια πρόταση για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα όμως ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να ασχοληθείς με ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου.
Ερωτικά
«Παίζοντας» πιο ομαδικά, μπορεί τελικά να ανταμειφθείς με μια γνωριμία, που πέρα από τις χαρές της ζωής θα σου προσφέρει και σημαντικές πρακτικές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί «κομβικό» για την περαιτέρω εξέλιξή σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ταύρο θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, για να καταστρώσετε σχέδια και να «τρέξετε» μια υπόθεση από κοινού.
Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται να υπάρχει έλλειμμα… ρομαντισμού, μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς, δουλεύοντας με τον/την σύντροφο σου ένα ενδιαφέρον project.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact