ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τρίτης 24 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Την σημερινή ημέρα θα βιώνεις εσωτερικά τις προκλήσεις σε όλα αυτά που σε απασχολούν μέχρι τώρα και κάποιες στιγμές θα έχεις εκνευρισμό. Θα σε ταλαιπωρούν ευαισθησίες και συναισθήματα, όπως η συμπόνια προς τους άλλους. Φρόντισε να έχεις την κατάλληλη δυναμικότητα ώστε να αποκτήσεις την ικανότητα να χειριστείς έτσι τις καταστάσεις ώστε να μην στεναχωριέσαι και από την άλλη να έχεις την επιτυχία που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο και εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει και το ταίρι που θα κερδίσει την καρδιά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Από σήμερα θα είσαι πιο τολμηρός και θα μπορέσεις να δουλέψεις ομαδικά. Βάλε στόχους και εστιάσου στις λεπτομέρειες. Μπορείς να πάρεις και την βοήθεια από κάποιο φιλικό σου άτομο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις τις σκέψεις σου και να ανταλλάξεις απόψεις με ανθρώπους που θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις γιατί έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι πλανήτες σε ευνοούν και θα μπορέσεις την σημερινή ημέρα να καταφέρεις πάρα πολλά. Ήρθε η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να ασχοληθείς με τις ευκαιρίες που θα έρθουν. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος και θα προσπαθήσεις να διεκδικήσεις όλα αυτά που τόσο καιρό τα σχεδιάζεις. Θα μπορέσεις να ανταμοιφθείς για τις προσπάθειες σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με την συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σε αυτό καλά κάνεις. Αυτό που δεν κάνεις καλά είναι να μην κάνεις άλλα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact