ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 25 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Πρόσεξε, αγαπητέ Κριέ, τα λόγια σου, γιατί κάποια παρερμηνεύονται και ειδικά στις φιλικές σου σχέσεις μπορεί να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση που δεν θα την περιμένεις καθόλου, αλλά θα πρέπει να τη διαχειριστείς. Φρόντισε με τη διαλλακτικότητα που έχεις να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου που έχουν τελειώσει. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Δυστυχώς, αγαπητέ Ταύρε, μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας που σου αποσπάει την προσοχή, τα προβλήματα που έχεις τα κουβαλάς μαζί σου στο σπίτι ή τα σκέφτεσαι σε ώρες που χαλαρώνεις, χωρίς να κερδίζεις έτσι κάτι. Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί κάποια παρερμηνεύονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα συνεχίζονται. Καλό θα είναι να οργανωθείς περισσότερο και να αναζητήσεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Έχεις δίψα, αγαπητέ Δίδυμε, για εξέλιξη, δράση και δημιουργία! Βιάζεσαι να τα ζήσεις όλα εδώ και τώρα. Βάζεις στόχους και κινείσαι γρήγορα, τολμηρά, αποφασιστικά και άκρως δυναμικά για να τους κατακτήσεις. Δεν σε τρομάζουν τα εμπόδια, αλλά ούτε και το ρίσκο. Αυτό που δεν θέλεις είναι η ήττα, αλλά και ο περιορισμός της ελευθερίας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα και δείξεις ρομαντισμό και τρυφερότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να κάνεις κινήσεις για μια νέα σχέση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα εκπέμπεις ερωτισμό που θα έχει ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα δεχτείς και κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού από λανθασμένες κινήσεις που έχουν γίνει στον οικονομικό σου τομέα στο παρελθόν. Καλό θα είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact