ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 16 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα αισθάνεσαι πολύ καλά κι έτσι θ’ αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που οι άλλοι έχουν για τα θέματα που σ’ ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη, ενώ κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άφησε το μαγνητισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια, ώστε ν’ ακολουθήσουν συναρπαστικές εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο, στο οποίο είσαι αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει πάση θυσία να μην εκνευριστείς από τη στασιμότητα των ημερών, η οποία είναι τελείως προσωρινή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου, Ταύρε μου. Αντιμετώπισέ την συζητώντας πολύ μαζί του, για να του δώσεις την ευκαιρία να καταλάβει καλά μερικά πράγματα και ν’ αποφύγεις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, καθώς οι επιλογές σου υπάρχει κίνδυνος να αποδειχθούν λανθασμένες. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που χαρακτηρίζουν τα οικονομικά σου και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει πάντως μια περίοδος, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις με πάρα πολλή ηρεμία και προπάντων να μην απομακρύνεσαι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην παρατάς τις προσπάθειες για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓενικάΗ κατάσταση αλλάζει με θετικό τρόπο για σένα, Καρκίνε, και εισπράττεις ικανοποίηση σε ηθικό επίπεδο. Η ταλαιπωρία που πέρασες και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκες, σε πίκραναν κι ένιωσες αδικία. Όλα αυτά όμως διορθώνονται, σταδιακά και με τον καλύτερο τρόπο, οπότε τελικά θα δικαιωθείς. Σήμερα, ξεκούρασε το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Καρκίνε, δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα, επειδή σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σήμερα μερικά προβλήματα με τους συνεργάτες σου, Καρκίνε, τα οποία αντιμετωπίζονται με χαμηλούς τόνους και αρκετή ηρεμία. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη από τα οικονομικά του παρελθόντος, αλλά και να τακτοποιήσεις ανοίγματα που έχεις κάνει και ακόμη δεν κάλυψες.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα οι πλανήτες ωθούν το ζώδιό σου στην αναζήτηση άλλων δρόμων και ευκαιριών, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μην δείξεις αδιαλλαξία στην επικοινωνία σου και φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, ώστε να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποια ερωτηματικά σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε γεμίζει γοητεία, ώστε κανείς να μην μπορεί να μείνει αδιάφορος στο πέρασμά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά θα έχεις θετικές εξελίξεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Σιγά σιγά όμως η ισορροπία θα αρχίσει να αποκαθίσταται κι εσύ θα νιώσεις καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στα αισθηματικά σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος που έχεις, γιατί ήδη έχεις ισορροπήσει αρκετά τις καταστάσεις. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αν μπορέσεις να παραμείνεις στο πρόγραμμα που έχεις καθορίσει, Ζυγέ, χωρίς η προσοχή σου να αποσπαστεί από ανούσιες παρεμβάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τις υποθέσεις σου να δρομολογούνται. Οι εξελίξεις θα είναι μεγάλες και σημαντικές, αρκεί να μη χάσεις τη συνέπεια που μέχρι σήμερα διαθέτεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα αρκετό προβληματισμό από την συμπεριφορά του συντρόφου σου, Ζυγέ μου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα κινηθούν αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή, και προπάντων απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο, διότι θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα κι άσκοπες αγορές. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αρκεί να μην είναι αλόγιστες δαπάνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Πρόσεξε μόνο η πολλή αισιοδοξία μην σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ευχάριστες συγκινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά καλό θα είναι πριν απαντήσεις να δεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν κάπως, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact