ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 17 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Είσαι άτομο γεμάτο ζωντάνια, Κριέ, δεν ησυχάζεις ποτέ και βρίσκεσαι πάντα σε μια συνεχή αναζήτηση. Έχεις μια έμφυτη περιέργεια και θέλεις να έχεις εικόνα για όλα. Είσαι φιλομαθής και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού έχεις πραγματική γνώση πάνω σε πάρα πολλά θέματα και συνεχώς εντυπωσιάζεις τους συνομιλητές σου. Δώσε έκταση στις γνώσεις και τις σπουδές σου πάνω στο πιο ενδιαφέρον για σένα αντικείμενο και είναι σίγουρο ότι θα διαπρέψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου, καθώς είναι κατάλληλη μέρα για αναζήτηση λύσεων. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ευνοείσαι από το πλανητικό σκηνικό για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Κριέ, αλλά εσύ έχεις άγχος, αφού θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ευαισθησία που σε διακρίνει, Ταύρε μου, είναι μεγάλη και αυτό σε κάνει να πληγώνεσαι εύκολα. Οι άνθρωποι γύρω σου μοιάζουν τόσο σκληροί, που σε θλίβουν και γι’ αυτό κλείνεσαι στον εαυτό σου. Παρατήρησε όμως καλύτερα γύρω σου και θα δεις, πως οι περισσότεροι κρύβονται πίσω από τη μάσκα της σκληρότητας για να μην πληγωθούν. Πλησίασε, λοιπόν, τους ανθρώπους και θα βρεις πολλούς που έχουν όμορφα αισθήματα κι ευαισθησίες, και θα γίνουν φίλοι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν, που αφορούν τη σχέση σου. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αγχώνεσαι στη δουλειά σου, Ταύρε. Πρέπει να χαλαρώσεις, να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και πως οι βάσεις που έχεις βάλει είναι γερές. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου προσεκτικά, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact