ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου

Κριός
Αν εξαιρέσουμε τα νεύρα, το άγχος και την πίεση που θα σε κυριεύσουν κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, το σημερινό Σάββατο θα είναι πολύ καλό και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να νιώσεις ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα γίνει πραγματικότητα αν δεν αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε κάνει ανήμπορο να αντιδράσεις σε οτιδήποτε.

Ταύρος
Κάποια πράγματα μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν σήμερα και αυτό αφορά κυρίως συμπεριφορές από δικά σου άτομα που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Μην αφήνεσαι στα αρνητικά συναισθήματα και βάλε τα δυνατά σου για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Η απογοήτευση μόνο πίσω θα σε κρατήσει και δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια χρόνου.

Δίδυμοι
Ίσως η σημερινή μέρα να είναι λίγο κουραστική για εσένα, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα που σε απασχολούν και θα σε εκνευρίσουν. Ταυτόχρονα όμως θα είναι και σημαντική, αφού θα δεις να αποκαθίστανται σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα όπως του άμεσου περιβάλλοντός σου ή της οικογένειάς σου. Φρόντισε να διαλύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν για να νιώσεις καλύτερα.

Καρκίνος
Αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες που είναι καλές για το ζώδιό σου μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που έχεις εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε μη χαλαρώνεις και μη βγαίνεις από τους στόχους σου, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Σάββατο θα σε βάλει σε σκέψεις. Καλό είναι αυτό, καθώς θα καθίσεις να αξιολογήσεις που έχεις φταίξει και τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί, όπως ακριβώς θα ήθελες. Μην σε πάρει από κάτω όμως γιατί τέτοιου είδους ευκαιρίες σε κάνουν πιο δυναμικό και πιο έτοιμο να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Παρθένος
Μην αφήσεις σήμερα κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς χωρίς να αγχώνεσαι και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Ζυγός
Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Σκορπιός
Μην κάνεις πίσω σήμερα, μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Ό,τι κι αν γίνει να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Τοξότης
Οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δεν θα λείπουν σήμερα από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς και αφήσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

Αιγόκερως
Σήμερα θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις! Άφησε την γκρίνια λοιπόν και δες με σοβαρότητα τι δεν σου κάνει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην τα περιμένεις όλα να γίνουν με έναν μαγικό τρόπο.

Υδροχόος
Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα έχει δύο πλευρές. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact