ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 19 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σαν Κριός, έχεις μεγάλο δυναμισμό και μπορείς να ξεπερνάς τις δυσκολίες με ευκολία. Κατάστρωσε καινούργια σχέδια για το μέλλον, καθώς η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μην χάσεις την ψυχραιμία σου με κάποια απρόοπτα γεγονότα. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, αρκεί να εξωτερικευτείς και να τους πεις για αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τα άλλα θέματα που σε προβληματίζουν, δεν δείχνεις την κατάλληλη στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να αποφύγεις τα προβλήματα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις αμέσως. Στα οικονομικά σου, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίξεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Καταστάσεις που στο παρελθόν σε στενοχώρησαν και τις θεωρούσες προβληματικές, ήρθε η ώρα, αγαπητέ Ταύρε, να τις αφήσεις πίσω σου, με τη βοήθεια φίλων και γνωστών που θα μπουν στη ζωή σου και θα την αλλάξουν ριζικά. Μην φοβηθείς τις αλλαγές – θα είναι για το καλό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις μια στάση ουδέτερη, χωρίς να ενθουσιάζεσαι, και μην διστάσεις να ρισκάρεις, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα οδηγήσουν στη βελτίωση της ίδιας σου της ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σήμερα τα λόγια σου, ειδάλλως θα έχεις εντάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να σε βρουν προετοιμασμένο, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Κάνε έναν σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Είσαι σε αναμονή κάποιων εξελίξεων, από ενέργειες που έχεις κάνει. Σήμερα προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και η επιτυχία στο μέλλον είναι εξασφαλισμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι κι αν κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην παρασυρθείς από αναξιόπιστα άτομα, γιατί θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς σε αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να επιδείξεις πνεύμα συνεργασίας με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν, θα δεις ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά. Προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζες στο οικογενειακό περιβάλλον, θα δρομολογηθούν πλέον όπως πρέπει και αυτό θα σου προσφέρει αρκετή ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθήσεις να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, σκέψου την πρώτα πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Σήμερα θα επιδείξεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε εσένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς ή να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, προχώρα με τη λογική και χωρίς καθόλου παρορμητισμό ή συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώσεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, γιατί θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά τα επαγγελματικά σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή πριν εξετάσεις τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα αν δεν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Είσαι από τα ζώδια που αυτό που θέλεις το πετυχαίνεις και ο δυναμισμός σου είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις όλα τα φόντα για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε όμως λίγο τον παρορμητισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ‘ανοίγματα’ που έχεις από το παρελθόνΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact