ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Φρόντισε σήμερα να ανοίξεις λίγο το μυαλό σου και να μην είσαι κλειστός. Θα γίνουν πολλές εναλλαγές που μόνο αν έχεις πολύ διαλλακτικότητα θα μπορέσεις να αρπάξεις την ευκαιρία που είναι καλύτερη για εσένα. Θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα στην σειρά τους και στο τέλος της ημέρας θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να μην αποσπαστείς από τίποτε και να μείνεις προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση που έχεις στο μυαλό σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Να ξέρεις ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα προσπαθήσουν να σε καθυστερήσουν αλλά σε βεβαιώνω ότι αυτά που έχεις εσύ στο μυαλό σου θα τα πετύχεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λάθος. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Άρης που συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο θα φέρει πολλά γεγονότα που δεν τα περιμένεις. Οι εκπλήξεις θα είναι πολύ ευχάριστες. Οι αλλαγές που επιθυμείς θα πραγματοποιηθούν αργά και σταθερά και γνωρίζοντας ότι όλα αυτά που έχεις κάνει εδώ και τόσο καιρό είναι τα σωστά και θα φέρουν τα ποθητά αποτελέσματα που περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τον σύντροφο σου. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν τα περίμενες. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται να υπάρχουν αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που και τα έσοδα σου θα αυξηθούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact