ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 29 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η σημερινή ημέρα φέρνει έκπληξη, που σε ξαφνιάζει ευχάριστα. Όλα είναι μετέωρα και ταλαντεύονται μεταξύ αρνητικών και θετικών επιρροών, εμποδίζοντάς σε να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Είναι απόλυτα λογικό να περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, χρειάζεται να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης και να νιώσεις πιο ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η πίεση των ημερών είναι πολύ μεγάλη και κάποια σχέδια δείχνουν να οδηγούνται σε ματαίωση και τίποτα δεν σε ευχαριστεί. Μην βιάζεσαι να βυθιστείς σε απογοήτευση, αντίθετα φρόντισε να διατηρήσεις τη θετική σου διάθεση, η οποία θα βοηθήσει πολύ στην εξασφάλιση των μελλοντικών θετικών αποτελεσμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές τα πείσματα στην σχέση είναι καλά, αλλά όταν γίνονται συνέχεια θα κουράσουν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται, για να νιώσεις καλά και εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά μην πάρεις ρίσκα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Σε συναισθηματικό επίπεδο τα πράγματα είναι αρκετά ισορροπημένα, πρακτικά όμως οι ανάγκες διαρκώς αυξάνονται και κουράζεσαι να διατηρήσεις την ευελιξία σου. Μην δίνεις αφορμές για κακεντρεχή σχόλια στον κοινωνικό σου περίγυρο, ειδικά τώρα που οι πλανήτες αφήνουν περιθώρια για παρανοήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα προσπαθήσεις να πετύχεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου. Με τον ερωτισμό που θα έχεις, να ξέρεις ότι αυτό που θα ζητήσεις, θα γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί ο Άρης σε ευνοεί να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα στα επαγγελματικά σου, αλλά πρέπει να χαλαρώσεις λίγο από το τόσο πολύ άγχος που έχεις. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, για να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αρμονία επανέρχεται στη ζωή σου μετά από καιρό. Μετακινήσεις φέρνουν συναντήσεις, μέσα στις οποίες προκύπτει μία συμφωνία με ευνοϊκούς για σένα όρους. Προσπάθησε να αποφύγεις λάθη που μπορούν να φέρουν παρεξηγήσεις. Δώσε προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις, με άτομα της οικογένειας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου από το παρελθόν. Έχεις την εύνοια της Αφροδίτης που σήμερα μπαίνει στον Κριό και με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της σήμερα. Θέλεις να τακτοποιήσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν σε σχέση με τον χώρο της δουλειάς σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου, θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Πολύ σύντομα ξεκαθαρίζεις υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεθούν λύσεις, σε σημαντικά ζητήματα. Απέφυγε συζητήσεις όπου μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα φέρουν ψυχρότητα και απομάκρυνση, με πρόσωπα που αγαπάς. Μη μοιράζεσαι τα πάντα, προτού βεβαιωθείς για τις προϋποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που αισθάνεσαι, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ. Σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, η ημέρα θα είναι ερωτική και άκρως ρομαντική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να επιτύχεις θέματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, οι καθυστερήσεις μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Παροδικά έχεις βιώσει αρκετά εμπόδια στο δρόμο σου, παρόλα αυτά όμως συνεχίζεις με ψυχραιμία την πορεία σου, υποστηρίζοντας τις επιδιώξεις σου. Τώρα μπορείς να φέρεις τις υποθέσεις σου στο σημείο που επιθυμείς και να καταφέρεις αρκετά. Η εύνοια που θα έχεις σε σχέσεις και φιλίες είναι μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Η ημέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μίλησε με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα σχέδιά σου και την έγκαιρη υλοποίησή τους. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μεγάλες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά μπροστά σου, σε όλους τους τομείς. Αξιολόγησε σωστά τις ευκαιρίες και κάνε τις επιλογές σου το συντομότερο, για να προλάβεις τη θετική όψη των πλανητών που δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν τη σειρά τους, που δεν αργεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες φορές κάνεις μερικά πράγματα στην σχέση σου που μπορεί να παρερμηνευτούν από το ταίρι σου. Ξεκαθάρισε την θέση σου, ώστε να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και ρομαντικά. Αν δεν έχεις ταίρι, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, σε περιμένουν εκπλήξεις που δεν τις περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι σήμερα στα επαγγελματικά σου, να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις και γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά θέματα θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να σχεδιάσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact