ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 9 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη και ευνοεί το ζώδιό σου. Σύντομα θα λάβεις κάποιο μήνυμα που θα σε οδηγήσει σε μεγάλες αλλαγές. Η στάση και οι θεωρίες σου θα αποδειχθούν πέρα για πέρα εκτός πραγματικότητας και θα προσγειωθείς απότομα. Ευτυχώς αυτή η αναταραχή δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια και πολύ σύντομα όλα θα βρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου, κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Τα άστρα προσφέρουν στο ζώδιό σου συγκινήσεις μέσα από την επαναφορά προσώπων του παρελθόντος. Τα πρόσωπα που θα κάνουν την εμφάνισή τους θα σου προτείνουν συνεργασίες που θα πρέπει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά, ώστε να αποφύγεις πιθανό κίνδυνο. Πιθανόν να χρειαστείς τη γνώμη κάποιου ειδικού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε έντονες συζητήσεις με συνεργάτες, γιατί θα εξελιχθούν σε λογομαχίες και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε καλά αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προχωρήσεις στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, με τον τρόπο που προσπαθείς, ειδικά τώρα που ο χρόνος έχει φέρει στην επιφάνεια τις πραγματικές προθέσεις των ατόμων γύρω σου. Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη, ξεκαθάρισε τα πράγματα και βάλε τάξη σε όσα σε ανησυχούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε βασανίζουν πολλά θέματα ως προς τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Μην τα κρατάς μέσα σου – μίλα μαζί του και θα δεις ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα από όσο αυτή τη στιγμή. Μπορείς να τελειώσεις με κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που έχουν μείνει πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τελευταίο διάστημα έχεις γίνει αντικείμενο αρκετών συζητήσεων, αγαπητέ Καρκίνε, που δεν σε έχουν απασχολήσει καθόλου. Μην εθελοτυφλείς, αλλά βάλε όρια γιατί αργότερα η κατάσταση θα έχει ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχό σου με ολέθρια φυσικά αποτελέσματα. Μην αφήνεις τον καθένα να εκφράζει ελεύθερα τις κακές του προθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά σήμερα κι εσύ θα είσαι σε ετοιμότητα προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Τοξότη ευνοεί το ζώδιό σου και η κατάσταση αρχίζει να βελτιώνεται με αργά αλλά σταθερά βήματα. Είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν εμπόδια ακόμα, τα οποία όμως θα ξεπεραστούν με σχετική ευκολία και τη θέση τους θα πάρει μία νέα καθημερινότητα, απαλλαγμένη εμφανώς από ευθύνες και σοβαρά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τον ερωτισμό τον έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο, εξωτερικεύσου ώστε να περάσεις καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά, αλλά εσύ διακρίνεις ότι κάποιες καταστάσεις είναι στάσιμες. Σχέδια και καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Εστίασε την προσοχή σου σε ζητήματα που απαιτούν άμεσα σοβαρή επίλυση. Σήμερα γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη και οι καταστάσεις θα αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου. Θα χρειαστείς αυστηρό προγραμματισμό, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που θα εμφανιστούν. Μην αφήσεις περιθώρια για λάθη, ειδικά τώρα που όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται μεγάλη τύχη που σε έχει δίπλα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θέλεις να προχωρήσεις και να υλοποιήσεις κάποια καινούργια σχέδια. Αν όμως δεν τακτοποιήσεις πρώτα κάποιες ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητες που έχεις, μην ξεκινήσεις κάτι. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και φορολογικών θεμάτων ευνοείται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Απόφυγε, αγαπητέ Ζυγέ, να εμπλακείς ανάμεσα σε άτομα που έχουν παρεξηγηθεί, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αγαπημένα σου πρόσωπα. Άφησέ τους να τα βρουν μόνοι τους στον χρόνο και μην προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση. Επίσης μην μεταφέρεις γεγονότα και συζητήσεις και κράτα τις απόψεις σου για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξ αιτίας των άλλων θεμάτων που σε προβληματίζουν, δεν δείχνεις την κατάλληλη στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί θα έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η μεγάλη ευκαιρία έρχεται για το ζώδιό σου και θα αλλάξει τη ζωή σου με καθοριστικό τρόπο. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας, τώρα ήρθε η ώρα να αδράξεις την κατάλληλη πρόταση που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση που επιθυμείς. Απομάκρυνε τον φόβο που σου άφησε κατάλοιπο το παρελθόν και κοίτα το αύριο που σου χαμογελάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί θα πεις λόγια που θα φέρουν εντάσεις με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο δίνει τις καλύτερες επιρροές της, αισθηματικά, σε σένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact