ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου17 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Τα άστρα σε φέρνουν πάλι σε επαφή, αγαπητέ Κριέ, με πρόσωπα από το παρελθόν. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην αφεθείς σε καμία έπαρση που μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν, αλλά η αποφυγή περιττών εξόδων θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Η συνεννόηση με ανωτέρους θα βελτιωθεί αισθητά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις στα αισθηματικά σου. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Προσπάθησε σήμερα να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να αποφύγεις για άλλη μια φορά να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια καταστάσεις που το φιλικό σου περιβάλλον προσπάθησε πολύ να κρύψει. Το διάστημα αυτό δεν είναι το πιο εύκολο για το ζώδιό σου, αλλά με ψυχραιμία και θετική σκέψη τα πράγματα θα ισορροπήσουν. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και φρόντισε να σκέφτεσαι αισιόδοξα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε καλό σημείο και έχεις πάρει αρκετή ικανοποίηση. Σήμερα φρόντισε να βάλεις λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και να ηρεμήσεις από όλα αυτά που μπορεί να σε φορτίζουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μην πιστεύεις τόσο εύκολα όσα σου λένε οι γύρω σου. Εξέτασε προσεκτικά προτάσεις και προσφορές που μπορεί να αποδειχτούν σκέτος αέρας και μην απογοητεύεσαι. Θα υπάρξουν σύντομα πραγματικές ευκαιρίες για το ζώδιό σου – μην χάνεις την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλήσεις περισσότερο με το ταίρι σου, ώστε να περάσεις τη μέρα σου πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα διώξε τις αγωνίες που μπορεί να έχεις για τα επαγγελματικά σου. Φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και είναι βέβαιο ότι όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι αποφάσεις σου τώρα θα είναι καθοριστικές, αγαπητέ Καρκίνε, και από αυτές θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Μην χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, τώρα που ο νέος τρόπος δράσης οδηγεί σε επιτυχία και μάλιστα με μεγαλύτερη ευκολία. Μην βιαστείς να αποφασίσεις οριστικά αλλά και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα και δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς σήμερα για οτιδήποτε. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με τις κινήσεις που κάνεις θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η κατάσταση για το ζώδιό σου είναι αρκετά καλή, σε αντίθεση με τους οικείους σου που αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές γι’ αυτό – στήριξέ τους όσο μπορείς, αλλά σε λογικά πλαίσια, και φρόντισε για τα δικά σου πρακτικά ζητήματα που απαιτούν τακτοποίηση και καλύτερη οργάνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα προσφέρεται για πολύ καλές καταστάσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα γίνουν αλλαγές στον αισθηματικό τομέα που δεν τις περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις προβληματισμούς. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και να αφήσεις στην άκρη όλα τα θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε πολλές υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι ευκαιρίες που έρχονται τώρα για το ζώδιό σου θα είναι σημαντικές και θα σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις ζητήματα μπερδεμένα εδώ και καιρό. Μία σοβαρή εκκρεμότητα θα πρέπει να λυθεί, γιατί θα δημιουργήσει σοβαρό εμπόδιο στις εξελίξεις. Μην την αγνοήσεις, αλλά φρόντισε για αυτήν το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν φροντίσεις να χαλαρώσεις λίγο από την καθημερινότητα που σε αγχώνει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου έχουν πολύ καλές βάσεις και έχεις καταφέρει πάρα πολλά. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και να μην αγχωθείς με θέματα που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μεγάλες ανατροπές προβλέπονται στη ζωή σου, οι οποίες δεν θα σε βρουν σε ετοιμότητα. Οι δοκιμασίες θα είναι σκληρές, αλλά θα καταφέρεις να τις ξεπεράσεις με επιτυχία. Η εγκράτεια και η σοβαρότητά σου θα επαινεθούν και θα δεχτείς σημαντική βοήθεια, από εκεί που δεν θα το περιμένεις. Οι προοπτικές διαγράφονται θετικές για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θέλεις να κάνεις πολλά σχέδια και αλλαγές. Σήμερα φρόντισε να ηρεμήσεις λίγο και να διώξεις το άγχος που μπορεί να έχεις. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact