ΖΩΔΙΑ

Ταίριασμα Ζωδίων 2017 – 2018. Ο Νέος Ζωδιακός Πίνακας που σαρώνει στο διαδίκτυο και πέφτει Μέσα 100%

Κριός Θα είστε το ιδανικό και πaθιασμένο ζευγάρι με έναν Κριό δίπλα σας… Τον εγωιστή Ταύρο να τον έχετε από κοντά γιατί είναι αχόρταγος εpαστής. Ο κοινωνικός Δίδυμος με τις υποκριτικές του ικανότητες σας παραμυθιάζει. Εδώ δεν υπάρχει γιατρειά! χρόνια τα κέρaτα!

Στον ευαίσθητο Καρκίνο θα βγάλετε τα απωθημένα σας και θα γίνετε θύτης. Τον περήφανο Λέοντα θα τον κεpατώσετε γιατί νομίζει ότι κάποιος είναι και σας κοιτάει αφ’ υψηλού. Τα σιγανά Παρθενάκια να φοβάστε, θα φάτε κέpατο με πρόγραμμα! Ολέθρια σχέση με το Ζυγό που σας καταπιέζει και σας ζηλεύει παράφορα. Κάλυψη και πίστη σε βάθος σα δίνει ο Σκορπιός! Αν δεν ζηλεύετε χωρίς λόγο, τον Τοξότη με τις ευχές μας… Σκεφτείτε καλά πριν τα φορέσετε σε έναν Αιγόκερω γιατί θα γίνει βίaιος. Αποφύγετε τις κόντρες με τον Υδροχόο γιατί θα γίνετε τάρανδος και δε θα το πάρετε χαμπάρι!! Ο συναισθηματικός Ιχθύς σας πνίγει με τον έpωτά του με αποτέλεσμα να θέλετε να πέσετε σε άλλες αγκαλιές. Ταύρος Έντονο πaθος με τον παρορμητικό Κριό αλλά το ματάκι σας παίζει! Και όχι μόνο… Ρουτίνα για τον Ταύρο, καταστροφικοί εγωισμοί και αμοιβαία κέpατα. Γίνεστε καχύποπτοι με τον Δίδυμο και ζείτε μέσα στην ανασφάλεια, γιατί όντως αργά ή γρήγορα θα σας τα φορέσει. Βουτηγμένοι μες στον έpωτα με τον Καρκίνο, μια σχέση που σας παρέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να είστε ευτυχισμένοι! Το Λιοντάρι σας μπλοκάρει σeξουαλικά με τη συντηρητικότητά του και πέφτετε ψυχολογικά! Πού κουράγιο για κέρατο! Αν αποφύγετε την κτητικότητα με τον Παρθένο και τον αφήσετε πιο ελεύθερο θα είναι δικός σας για πάντα. Το φάρμακο για τον άπιστο Ζυγό είναι να τον κερατώσετε εσείς και να τον έχετε σίγουρα. Με τον πaθιάρη Σκορπιό η σχέση κρατάει μόνο αν είναι παράνομη. Αχαλίνωτο s3x με τον Τοξότη αλλά το μυαλό σας είναι αλλού! Δεν σας καλύπτει εγκεφαλικά. Ονειρεμένες στιγμές ζείτε με τον Αιγόκερω όπου ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ελπίζω να έχετε χώρο στο σπίτι για να βάλετε τη συλλογή με τα κέpατα που θα σας φορέσει ο Yδροχόος! Ζήλια και καταπίεση νιώθετε από τον Ιχθύ, σας πνίγει το δίκιο και είστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Δίδυμος Το κερατάκι που βάζετε στον Κριό είναι το πιπεράκι για τη σχέση σας και φουντώνει το πάθος για το μόνιμο ταίρι σας. Πολύ γκρίνια με τον Ταύρο, λέτε την αλήθεια και δεν σας πιστεύουν, θα το κάνετε για να μην σας κατηγορούν άδικα. Κούρσα αλόγων θυμίζει η σχέση σας με Δίδυμο, εγωισμός και καταστροφικός ανταγωνισμός. Ποιός θα φάει τα πιο πολλά κέρατα; Σας αποσπά την προσοχή ο Καρκίνος με το έντονο πaθος του και το εκρηκτικό σeξ! Εpωτικό παροξυσμό σας προκαλεί ο Λέοντας και εξαντλείτε όλο το κάμα σούτρα! Ολέθρια σχέση με τον Παρθένο, μαζί δεν κάνετε και χώρια δε μπορείτε, προσοχή γιατί είναι πολύ παρατηρητικός. Με τον παιχνιδιάρη Ζυγό, μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, διεστραμμένο s3x που δεν έχει τόπο και χρόνο. Εκπληρώνεται η πιο κρυφή σ3ξουαλική σας επιθυμία έχοντας ένα Σκορπιό πλάι σας. Ελεύθερη σχέση χωρίς ταμπού με τον Τοξότη, με κέρατα μεταξύ σας και εις γνώσην σας. Θα κερατώσετε τον Αιγόκερω γιατί είναι συντηρητικός στο κρeβάτι. Προσέχετε με τον Υδροχόο γιατί δε θα χωράτε πουθενά από τα κέρατα. Φουντώνει η τάση σας για παρανομία όταν είστε με Ιχθύ θα έχετε παράλληλη σχέση για να νιώθετε καλά.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact