ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ «ΤΡΩΕΙ»ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ! ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΓΙΑ ΤΗ «ΣΤΕΝΗ» ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

….ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ Η ΖΗΛΕΙΑ

ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ «ΠΡΙΟΝΙΣΕΙ» ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΠΕΤΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ… ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ.

Πολεμικό είναι πλέον το κλίμα ανάμεσα στην Περιστέρα Μπαζιάνα και την Έφη Αχτσιόγλου εξαιτίας της… αδυναμίας που δείχνει ο σύντροφός της Αλέξης Τσίπρας στην 32χρονη υπουργό Εργασίας. Μια αδυναμία που πρώτο είχε φέρει στο φως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, προκαλώντας πονοκέφαλο στον ίδιο αλλά και στην πρωθυπουργική συζυγική στέγη στην Κυψέλη, όπου οι καυγάδες όλο και πυκνώνουν.

Οι αποκαλύψεις μας θορύβησαν την κυρία Μπέττυ, η οποία τον τελευταίο καιρό κάνει εμφανή προσπάθεια να κάνει σέξι εμφανίσεις, μιμούμενη συχνά τις στυλιστικές επιλογές της Αχτσιόγλου, ενώ φέρεται διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να απαλλαγεί από τη βαριά σκιά της γοητευτικής Θεσσαλονικιάς. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η κ. Μπαζιάνα δεν κρύβει πια τη ζήλεια της για την αγαπημένη υπουργό του συντρόφου της, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται και οι παρατρεχάμενοι του Αλέξη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους. Βλέπετε, ούτε σε αυτούς αρέσει η «στενή» σχέση του πρωθυπουργού με την υπουργό Εργασίας, καθώς η ίδια φέρεται να έχει αποκτήσει δύναμη αλλά και ύφος δέκα καρδιναλίων εξαιτίας της… ιδιαίτερης συμπάθειας που της δείχνει ο Αλέξης.

Η κ. Μπαζιάνα, φανερά ενοχλημένη από όλα αυτά αλλά και από τα όσα ψιθυρίζονται στα πολιτικά και όχι μόνο πηγαδάκια, φέρεται να έχει έρθει σε μεγάλη ρήξη με τον κ. Τσίπρα τον οποίο κατηγορεί ότι έχει εκτεθεί σε προσωπικό επίπεδο με την «στάση» του απέναντι στην νεαρή και πολλά υποσχόμενη υπουργό. Ο πρωθυπουργός έχει στριμωχτεί για τα καλά και υπό το βάρος των πιέσεων αποφάσισε να κάνει κάποιες κινήσεις που θα κλείσουν προς στιγμήν τα στόματα και θα δώσουν τέλος στα κουτσομπολιά.

Επέλεξε, λοιπόν, να αρχίσει να δημιουργεί τεχνητές εντάσεις με την ατίθαση Αχτσιόγλου και ταυτόχρονα να «πριονίζει» τις αρμοδιότητές της. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, η απόσυρση της τροπολογίας για τις απεργίες από την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου το βράδυ της ∆ευτέρας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για το Μέγαρο Μαξίµου.

Της τράβηξε τ΄ αυτάκι…

Όταν η είδηση της απόσυρσης έγινε γνωστή στο πρωθυπουργικό γραφείο και ενηµερώθηκε προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, προκλήθηκε µεγάλη αναστάτωση. Κι αυτό γιατί κρίθηκε ότι η υπουργός Εργασίας, η οποία θεωρείται από τα «χαϊδεµένα παιδιά» του Μαξίµου, είχε εγκαίρως ειδοποιηθεί να µη βιαστεί ιδιαίτερα για την κατάθεση της τροπολογίας.

Μάλιστα, η κ.Αχτσιόγλου δεν είχε ενηµερώσει για την κατάθεση αυτή ούτε τον γενικό γραµµατέα της κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος εκ της θέσεώς του έχει την αρµοδιότητα να δώσει το «πράσινο φως» για νοµοθετικές πρωτοβουλίες κοµβικήςσηµασίας, όπως η συγκεκριµένη.

Έτσι, το πρωί της Τρίτης η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε ένα πολύ οργισµένοτηλεφώνηµα από το Μέγαρο Μαξίµου, από το οποίο της ζητήθηκαν σε έντονο ύφος εξηγήσεις για τη βιασύνη της να καταθέσει τη ρύθµιση, καθώς, όπως της είπαν, αυτό θα µπορούσε να γίνει στο πολυνοµοσχέδιο για τα προαπαιτούµενα που πρόκειται να έρθει προς ψήφιση στις αρχές του επόµενου χρόνου. Σηµειώνεται ότι το τελευταίο διάστηµα έχει «θολώσει» η θετική εικόνα που είχε το πρωθυπουργικό επιτελείο για την κ. Αχτσιόγλου, µε αποτέλεσµα να της αφαιρούνται και αρµοδιότητες.

∆εν είναι τυχαίο ότι ο πρωθυπουργός µε µια ξαφνική απόφασή του όρισε εποπτεύουσα (µαζί µε την υπουργό) του ΟΑΕ∆ την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ρ. Αντωνοπούλου. Έως σήµερα, η εποπτεία του Οργανισµού ήταν αποκλειστική αρµοδιότητα της κ. Αχτσιόγλου. Παράλληλα, τόσο η κ. Αντωνοπούλου όσο και η κ. Θεανώ Φωτίου αναλαµβάνουν κοινοβουλευτικές αρµοδιότητες, καθώς και αρµοδιότητες στη νοµοθετική πρωτοβουλία, τις οποίες θα ασκούν µαζί µε την υπουργό.

Πως πυροδοτήθηκαν οι αποκαλύψεις

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πριν από λίγους μήνες είχε φέρει πρώτο στο φως άγνωστα περιστατικά που επιβεβαιώνουν πως ανάμεσα στον πρωθυπουργό και την γοητευτική Έφη Αχτσιόγλου υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση. Πιο συγκεκριμένα, στα μέσα του περασμένου Μαρτίου, έγινε πια αντιληπτό πως οι σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ήταν τόσο κακές που ο πρώτος έστειλε ο ίδιος την υπουργό Εργασίας στις Βρυξέλλες, με σκοπό να του δίνει ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ αναφορά για τα τεκταινόμενα στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Απαίτησε δε, να συμμετέχει η ταλαντούχα Έφη στο EUROGROUP, κάτι που η ίδια αρνήθηκε, όπως και οι υπόλοιποι υπουργοί οικονομικών, συμπεριλαμβανομένου και του Έλληνα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Άτομο του στενότατου πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου αποκάλυψε το εξής απίς απίστευτο περιστατικό: Ο πρωθυπουργός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα στηρίζει σε υπερβολικό βαθμό τη νέα και εντυπωσιακή υπουργό Εργασίας, της πρότεινε να χρησιμοποιήσει το προεδρικό αεροσκάφος για τη μετάβασή της στις Βρυξέλλες. Μάρτυρες περιγράφουν ότι της έκανε αυτή την πρόταση με έναν εξόχως τρυφερό και προστατευτικό τρόπο, ανοίκειο ως προς την αυστηρή σχέση πρωθυπουργού-υπουργού που είχαμε μέχρι πρότινος συνηθίσει.

Ωστόσο, εκείνη φαίνεται πως είναι αρκετά έξυπνη και απάντησε ευγενικά αλλά αρνητικά στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα προκαλούσε την κοινή γνώμη και θα τραβούσε την προσοχή από τα επίμαχα ζητήματα της διαπραγμάτευσης. Έτσι, η Έφη Αχτσιόγλου πήγε στις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο της γραμμής, προκειμένου να επιτελέσει τον άχαρο ρόλο που της ανέθεσε ο πολιτικός της μέντορας, ο οποίος τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις δημόσια και μη, ζητώντας να κάνουν το ίδιο και όλα τα μέλη της κυβέρνησής του. Είπαμε, οι αδυναμίες δεν κρύβονται…

Το ζεστό φιλί και οι ματιές στο υπουργείο

Αλλά και στις 17 Ιουλίου, τα κουτσομπολιά και τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά από το ζεστό φιλί που αντάλλαξαν δημοσίως έξω από το υπουργείο Εργασίας. Ο πρωθυπουργός, σε μια από τις σπάνιες φορές που επισκέφθηκε υπουργείο, έτυχε θερμής υποδοχής από την κ. Αχτσιόγλου στην είσοδο του υπουργείου. Εντυπωσιακή και… fit με το μπεζ φόρεμά της, τα nude πανάκριβα παπούτσια της και το κατακόκκινο κραγιόν της, τον υποδέχτηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο το οποίο της ανταπέδωσε, φορώντας κι εκείνος ένα μπεζ κουστούμι κι ένα γαλάζιο πουκάμισο. Έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και ήταν τέτοια η οικειότητα που έδειξε που, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, όταν η 32χρονη υπουργός του έτεινε το χέρι της για να κάνουν μια τυπική χειραψία, εκείνες εξέπληξε τους πάντες αγκαλιάζοντάς την σφιχτά και φιλώντας τη με μεγάλη θέρμη.

Το ίδιο κλίμα επικράτησε καθ΄ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης όπου δεν σταματούσαν να ανταλλάσουν ζεστές ματιές, να αστειεύονται σαν μικρά παιδιά και να πλέκουν ο ένας το εγκώμιο του άλλου.

Ένα ακόμη περιστατικό που συζητήθηκε έντονα διαδραματίστηκε μέσα στη Βουλή τον περασμένο Μάιο. Όλα έγιναν πριν ξεκινήσει το Survivor, καθώς ο Πρωθυπουργός ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, νωρίτερα από το συνηθισμένο, ώστε να τον δει και κανένας στην τηλεόραση. Μετά τον Αλέξη Τσίπρα, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε δευτερολογία και, όπως φάνηκε, ο πρωθυπουργός αιφνιδιάστηκε γιατί δεν ήταν προετοιμασμένος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Άρχισε να κρατάει σημειώσεις νευρικά, όταν στο κινητό του ήρθε μήνυμα, προφανώς από την κ. Αχτσιόγλου, οπότε και ακολούθησε το εξής σκηνικό. Είπε στον κ. Τσακαλώτο που καθόταν δίπλα του να σηκωθεί, φώναξε την κ. Αχτσιόγλου και άρχισε να κρατάει νέες σημειώσεις από το κινητό της, που προφανώς ήταν και οι απαντήσεις σε όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό τουλάχιστον, ισχυρίζονται, δημοσιογράφοι και βουλευτές που παρατήρησαν το σκηνικό.

Κάτι που επίσης είχε περάσει απαρατήρητο έγινε τον Οκτώβριο του 2016, στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στις κερκίδες και κάθισε μαζί με την νεολαία. Κανείς δεν έδωσε σημασία όταν τον είδε να κάθεται δίπλα σε μια νεαρή. Όμως, με τον ανασχηματισμό που έγινε περίπου ένα μήνα αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η φωτογραφία αυτή ήταν προφητική. Η νεαρή που βλέπαμε τότε εξ αριστερών του πρωθυπουργού είναι πλέον το νεότερο σε ηλικία μέλος ελληνικής κυβέρνησης και μάλιστα υπουργός σε ένα από τα πιο σημαντικά και «καυτά» υπουργεία.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact