ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την δολοφονία του Ταξιτζή στην Κηφισιά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας ενός οδηγού ταξί στην Κηφισιά.

Δολοφονημένος με μία σφαίρα στο κεφάλι ενοπίστηκε οδηγός ταξι τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Κηφισιά. Θύμα είναι 52χρονος, κάτοικος Νέας Ιωνίας, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός στο ταξί, τους τελευταίους έξι μήνες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι τον 52χρονο, εν κινήσει, στη δεξιά βρεγματική χώρα, με αποτέλεσμα η σφαίρα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα.

Το ταξί κύλησε για λίγο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κι έτσι ακινητοποιήθηκε, στην συμβολή των οδών Κακκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, οπότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέσα στο ταξί βρέθηκαν ένας κάλυκας και μια βολίδα πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος, τα οποία εξετάζονται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, η οποία θα ερευνήσει και το όχημα, για την εξεύρεση στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Στις τσέπες του θύματος βρέθηκαν χρήματα, κάτι όμως που δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που ασχολούνται με την υπόθεση, μεταξύ άλλων εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο 52χρονος να αντέδρασε σε απειλή άγνωστου «πελάτη», ο οποίος τον πυροβόλησε και έφυγε βιαστικά.

Άλλες πάλι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως πρόκειται για κάποιον μανιακό, καθώς πριν από περίπου 20 μέρες είχε πέσει θύμα πυροβολισμού οδηγός είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση αλλά γλίτωσε από θαύμα. Τραυματίστηκε όμως σοβαρά και παραμένει στο νοσοκομείο.

Όπως γράφει το Newsit, συγκεκριμένος οδηγός είναι ένας νεαρός άνδρας που οδηγούσε το ταξί του πατέρα του τα Σαββατοκύριακα για να βγάζει το χαρτζιλίκι του. Όπως προκύπτει από τις αστυνομικές έρευνες, πριν από 20 μέρες πήρε κούρσα τον δράστη. Όταν τον ρώτησε που θέλει να τον πάει, εκείνος του απάντησε «εδώ πιο κάτω, θα σου πω εγώ». Φτάνοντας στην οδό Χαριάλου Τρικούπη (σημείο όπου έγινε και η δολοφονία της Τετάρτης), του ζήτησε να σταματήσει, έβγαλε το όπλο του και τον πυροβόλησε στο λαιμό

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact