ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Το X-Factor 2 μόλις ξεκίνησε…

Oι οντισιόν για το Χ-Factor ξεκίνησαν, με τους συντελεστές του σόου να δίνουν ραντεβού με νέους που ανυπομονούν να γίνουν οι επόμενοι μουσικοί αστέρες στην πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Με μια εντυπωσιακή είσοδο δια θαλάσσης, παρουσιαστής και κριτική επιτροπή βγήκαν από το σκάφος, περπάτησαν στο red carpet κι ανέβηκαν στη σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Νερού προκειμένου να χαιρετήσουν τον κόσμο, που από νωρίς το πρωί είχε κατακλύσει τον προαύλιο χώρο.

Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς απευθύνθηκε στο κοινό και ρώτησε: «Είστε έτοιμοι;» Αμέσως, χιλιάδες νέοι άρχισαν να τον αποθεώνουν, να χειροκροτούν και να φωτογραφίζουν τόσο εκείνον όσο και τους κριτές.

Λαμπεροί κι ευδιάθετοι ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας χαιρέτησαν το πλήθος, μοιράστηκαν μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες και δήλωσαν πως ανυπομονούν να ξεκινήσουν τις auditions και ν’ ανακαλύψουν το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής. Την αγωνία και τον ενθουσιασμό των νέων μοιράστηκε αρχικά η εκθαμβωτική Ευαγγελία Αραβανή, που θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στα backstage του show.

Η αναζήτηση του επόμενου Έλληνα super star από το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως ξεκινά.

Εκατοντάδες νέοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις auditions διεκδικώντας μια θέση στα live shows. Οι συμμετοχές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Μετά από έναν μαραθώνιο pre-casting ήρθε η ώρα των κριτών να αναλάβουν δράση και να ξεχωρίσουν μέσα από τις auditions, τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της Κύπρου και της Ελλάδας.

Το “The X Factor 2” το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πιο φαντασμαγορικό από ποτέ και αναζητά το νέο μουσικό αστέρι της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact