ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ – Τελετουργική η δολοφονία του γιου Γιλμάζ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Κατά το πρόσφατο παρελθόν σας έχω ενημερώσει με βάσει τις αδιάσειστες πληροφορίες μου πως, ο Χαριτζής Τούρκος Πρόεδρος – Σουλτάνος Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν είναι ο ηγέτης των Τζιχαντιστών!

Επίσης, στην “Τσουκνίδα” της 16ης Δεκεμβρίου, αναφερόμουν στον “Σατανά φύλακα άγγελο του Παλαιού Φαλήρου” που τοποθέτησε στην Πόλη του ο Δήμαρχος Διονύσιος Χατζηδάκης! Αυτό το γλυπτό – εξαύλωμα, ανέλυα πως συμβολίζει τον φύλακα άγγελο του τούρκικου κράτους! Ο ασημένιος κύλινδρος συμβολίζει τη σελήνη που λατρεύουν οι Τούρκοι και γι΄ αυτό και η ημισέληνος στη Σημαία τους! Ο κόκκινος “άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο αιμοποτικού κράτους της Οικουμένης! Το γλυπτό – εξαύλωμα τοποθετήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου, του Αγίου Σάββα! Savas στα τούρκικα σημαίνει η πάλη, ο πόλεμος! Αυτός ο γλυπτός Σατανάς καλωσόριζε τον Χαριτζή Τούρκο Σουλτάνο στην Αθήνα δυο μέρες πριν!

Ο τρισυπόστατος δαίμονας…
Θα σας ενημερώσω πως αυτή η αναφορά μου προκάλεσε πανικό στις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας που έχουν “κυριεύσει” την Αθήνα!

Προκάλεσε όμως και το θυμό της υψηλής μου πληροφόρησης, ο οποίος σήμερα γίνεται πιο αποκαλυπτικός παρά ποτέ!

Ο Χαριτζής ( Χαριτζήδες = Haridjiler ή Haridji Meszep = αδελφότητα, σέχτα, παγανιστών – σατανιστών) Ερντογάν ανήκει στην Αραβο-τουρκο-εβραϊκή σέχτα!

Ο Δαίμονας, που ατυχώς ο Δήμαρχος τον παρουσίασε ως “κόκκινο άγγελο”, είναι τρισυπόστατος και έχει τρία ζεύγη αρσενικής – θηλυκής μορφής με τις εξής τρεις ονομασίες:

1) Al – Oujah (Αλούτζα – το αρσενικό, Allaat (το θηλυκό)!

2) Nergal (το αρσενικό ), Ereskigal (το θηλυκό)!

3) Balaal (το αρσενικό), Balaat (το θηλυκό)!

Σημειώστε πως, Μπαλαάτ είναι και συνοικία της Κωνσταντινουπόλεως στην οποία ζουν ντονμέδες (εξισλαμισμένοι Εβραίοι) και χαριτζήδες!

Έπρεπε λοιπόν, να καλωσορίσουν τον ερχομό του Χαριτζή Ερντογάν με την τοποθέτηση αυτού του σατανικού γλυπτού από μια περιοχή που ασφυκτιά από το τουρκικό στοιχείο! Δηλαδή, την περιοχή των Σουρμένων, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου που δραστηριοποιείται χαριτζίδικος πυρήνας, που βρίσκεται στο μέσον μιας περιοχής που εκτίνεται από την Καλλιθέα έως τη Βουλιαγμένη! Σε αυτές τις περιοχές εκδηλώνεται τουρκικό επιχειρηματικό ενδιαφέρον και φυλάσσεται μεγάλος οπλισμός και υλικά κατασκευής βομβών (θυμηθείτε το τελευταίο περιστατικό με τη σύλληψη τούρκων τρομοκρατών σε διαμερίσματα της Καλλιθέας και του Νέου Κόσμου)!

Πυρήνες χαριτζήδων στην Επικράτεια…
Έτσι, πέραν του καλωσορίσματος του Χαριτζή Ερντογάν στην πόλη των Αθηνών, η ύψωση του εν λόγω σατανικού γλυπτού ήταν και ένα μήνυμα της κεντρικής υπηρεσίας της ΜΙΤ, προς τους εν Ελλάδι πυρήνες της ότι, πλέον, ενεργοποιήθηκαν οι χαριτζίδικοι πυρήνες στο Μπαλαάτ της Κωνσταντινουπόλεως, στον Ουτζά της Λέσβου (πλησίον βρίσκεται το hotspot της Μόριας με τους υπεράριθμους “μετανάστες – πρόσφυγες” και τα συνεχή επεισόδια), στο Νέο Βουτζά της Αττικής και αλλού!

Με όσα έγραψα προσωπικά, αλλά και γενικότερα με τη μεγάλη δημοσιογραφική διάσταση της τοποθέτησης του σατανικού γλυπτού, από την Ελεύθερη Ώρα, η υψηλότατη πηγή μου, μου αποκάλυψε πως, “κόπηκαν τα φτερά” του δαίμονα και διατηρείται ακόμη το κορμί του! Η συνεχής δημοσίευση του θέματος και η ενημέρωση των Ελλήνων, θα ακυρώσει τα τουρκικά σχέδια, αν βεβαίως συνδράμει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών – αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, που γνωρίζουμε ότι μας διαβάζει ανελλιπώς!

Πάντως, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε μικρασιατικής προελεύσεως άτομα, τα οποία συνδέονται με την απόκρυφη παράδοση των Χαριτζήδων! Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι, οι εξισλαμισθέντες Έλληνες από τους Χαριτζήδες της Κω, όπως ο Σ.Τ. είχαν σταλεί στο Παλαιό Φάληρο από την Κω, για να γνωρισθούν με τα εκεί κλιμάκια των Χαριτζήδων! Προκειμένου να επιτύχουν το συντομότερο δυνατόν την ενοποίηση της δράσης τους!

Δολοφόνησαν τον γιο του Γιλμάζ…
Έχει εξελιχθεί σε θρίλερ η δολοφονία ή αυτοκτονία του γιού του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, Μεχμούτ – Γιαβούζ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2017 στο σπίτι του στο Βόσπορο! Να σημειωθεί πως, το τραγικό γεγονός του θανάτου του 38χρονου Γιαβούζ, οι γονείς του το πληροφορήθηκαν σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ κατά την επιστροφή τους στην Τουρκία!

Η αξιόπιστη πηγή μας, ωστόσο, ισχυρίζεται πως ο θάνατος του Μεχμούτ – Γιαβούζ Γιλμάζ είναι δολοφονία! Μια τελετουργική δολοφονία η οποία σχετίζεται άμεσα με την ύψωση του σατανικού γλυπτού στο Παλαιό Φάληρο, από τη στιγμή που αυτή η ύψωση σηματοδότησε σειρά εξελίξεων!

Μας θυμίζει η πηγή μας πως, ο Μεσούτ Γιλμάζ (πατέρας του δολοφονηθέντος) κατήγγειλε σε ανύποπτο χρόνο την πρώην Πρωθυπουργό της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ, ως την υπεύθυνη και υποκινήτρια των καταστροφικών πυρκαγιών που έγιναν την περίοδο 1995-1997 σε δάση της Ελλάδος, από τους χρηματοδοτούμενους “γκρίζους λύκους”!

Είδηση που επιβεβαίωσε ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Ναύαρχος ε.α. Λεωνίδας Βασιλικόπουλος, σε συνέντευξή του στο “Βήμα” τον Δεκέμβριο του 2011!

Όμως, μας παρέχει την επίσης πληροφορία που γράφεται για πρώτη φορά πως, σε αυτήν την καταστροφική επιχείρηση κατά των δασών της Ελλάδος συμμετείχαν εκτός των “γκρίζων λύκων” και της ΜΙΤ και η JITEM (υπηρεσία πληροφοριών στρατοχωροφυλακής), καθώς επίσης και η αλβανική SHIK!

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία…
Η επιλογή του προσώπου δεν ήταν τυχαία! Έπρεπε η χαριτζίδικη Κοινωνία του Ερντογάν να δει τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των γονιών του δολοφονηθέντος! Γι΄ αυτό η σέχτα των χαριτζήδων επέλεξε να δολοφονήσει τον γιο Γιλμάζ κι όχι τον ίδιο, που είχε δώσει με τις δηλώσεις του διπλωματικά και πολιτικά βέλη στη φαρέτρα της Ελλάδος!

Επίσης, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως, η δολοφονία έγινε Παρασκευή προς Σάββατο! Αφού, η Παρασκευή είναι η ημέρα του Ισλάμ και το Σάββατο η ημέρα των Εβραίων!

Η πηγή μας επίσης, μας έκανε τη σύνδεση του ονόματος Γιαβούζ!

AYVAZ – HALAYVAZ – AHVAZ – YAHVAZ – YAHVE!

Που υποκρύπτει τη σύνδεση του ονόματος Γιαβούζ με τον αιμοπότη δαίμονα των Χαριτζήδων του Παλαιού Φαλήρου!

Μετά ταύτα επανέρχομαι…

Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους απανταχού συν-Έλληνες!!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact