ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΤΡΑΜΠ “ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ” ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΠ; Θα ανάψει το φυτίλι του Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Eπικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Όταν στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2016 στην Άγκυρα δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο Ρώσος πρέσβης Αντρέι Καρλόφ, εκτός της γενικότερης αναλύσεως που είχαμε κάνει, σας είχαμε επισημάνει πως, ενδεχομένως αυτή η δολοφονία να έγινε για να δυναμιτιστεί το κλίμα της συνάντησης που θα γινόταν στη Μόσχα μεταξύ της Ρωσίας, της Τουρκίας και του Ιράν!

Κάτι παρ΄ όμοιο συνέβη και αυτή τη φορά με την προβοκατόρικη ρήψη χημικών στη Συρία, μια πράξη που ουδόλως συνέφερε τον Μπασάρ αλ Άσαντ και η οποία επέφερε τον βομβαρδισμό της Βάσεως στην πολύπαθη Συρία από πλευράς ΗΠΑ! Αυτός ο βομβαρδισμός έγινε λίγες ημέρες πριν τη συνάντηση των ΥΠΕΞ Ρωσίας και ΗΠΑ στη Μόσχα! Ένας βομβαρδισμός που ενδεχομένως να υπαγορεύθηκε από το “βαθύ” κράτος των ΗΠΑ, το ελεγχόμενο Πεντάγωνο και οι οποίοι “παγίδευσαν” τον Ντόναλντ Τραμπ σε αυτή την απόφαση ή τον “εκβίασαν”!

Η ΝΤΠ επιζητά την τριχοτόμηση της Συρίας!

Το σχέδιο του “βαθέως” κράτους των ΗΠΑ που δημιουργήθηκε επί δεκαετίες από τους Μπους, Κλίντον και Ομπάμα, προέβλεπε την τριχοτόμηση της Συρίας με τη δημιουργία τριών νέων κρατών (κρατήστε το αυτό, και του Ισραήλ)!

Του κράτους του Σουνιστάν! Με το σκεπτικό της πλειοψηφίας στο θρήσκευμα και λιγότερο της εθνολογικής ταυτότητας των κατοίκων! Το οποίο θα συνόρευε με το Ιράκ, όπου στην περιοχή αυτή πλειοψηφεί το σουνιτικό στοιχείο!

Το Κουρδικό κράτος! Τη δημιουργία του οποίου αποδέχονται οι πάντες!

Το κράτος της Δαμασκού! Το οποίο θα αποτελείτο από Αλαουίτες (12% του πληθυσμού της σημερινής Συρίας, με σημαντική μειονότητα στην Τουρκία και στο Βόρειο Λίβανο) και Αλεβήδες! Άλλωστε, από τη δεκαετία του 1970 η Συρία κυβερνείται από την Αλαουιτική οικογένεια των Άσαντ!

Η δημιουργία του κράτους του Σουνιστάν θα είχε ως στρατηγικό σκοπό να διευκολύνει την κατασκευή και διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου από το Κατάρ στην Τουρκία και από εκεί στην Ευρώπη! Αυτή την προοπτική απέτρεψε ο Άσαντ και γι΄ αυτό η χώρα του βιώνει αυτόν τον σπαραγμό!

Παράλληλα η δημιουργία του κράτους του Σουνιστάν, θα έφρασε τη διέλευση της ρωσικής αεροπορίας, η οποία ενισχύει αυτήν την στιγμή τον Άσαντ με τρόφιμα και πολεμοφόδια! Καθώς και με άλλο πολεμικό υλικό από το Ιράν και το Βόρειο Ιράκ!

Ο Βλαδιμίρ Πούτιν τους ανέτρεψε τα σχέδια!

Ωστόσο, ο Βλαδιμίρ Πούτιν δεν πρόκειται να δεχτεί μια τέτοια λύση και πολύ περισσότερο την ανατροπή του Άσαντ, δεδομένου πως μια τέτοια λύση θα του ανέτρεπε όλο το γεωπολιτικό – γεωστρατηγικό σχεδιασμό του στην ευρύτερη περιοχή! Επιπλέον, θα ξηλώνονταν οι ρωσικές βάσεις στις πόλεις Ταρτούς και Λατάκειας, μεγάλων και σημαντικών λιμανιών της Συρίας!

Από την άλλη μεριά το Ισραήλ επιδιώκει το διαμελισμό της Συρίας και την ανατροπή του Άσαντ, διότι θέλει μια χειραγωγήσιμη κατάσταση στη Συρία με την πολιτική και στρατιωτική αποδυνάμωση αυτής, καθώς και την εξουδετέρωση της όποια πολιτικο- στρατιωτικής επιρροής του Ιράν και της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, στην εδαφικώς ακέραια Συρία!

Επίσης, το διαμελισμό της Συρίας τον επιδιώκει και η Σαουδική Αραβία, διότι βρίσκεται σε γεωπολιτικό – γεωστρατηγικό ανταγωνισμό με το Ιράν! Καθώς επίσης και η Τουρκία για να αδυνατήσει την Συρία, αλλά προσπαθεί να αποφύγει τη δημιουργία του Κουρδικού κράτους! Στην περίπτωση που δεν μπορέσει να αποφύγει αυτήν την εξέλιξη, τότε θα εξαρτηθεί για το ποια θα είναι τα “ανταλλάγματα” που θα λάβει και βεβαίως θα αφορούν και την Ελλάδα!

Όλες αυτές οι παραπάνω αναφερόμενες χώρες “έστησαν” τον ISIS μαζί με τις ΗΠΑ στη Συρία, διαθέτοντας του πλήρες οπλοστάσιο και υπέρμετρη οικονομική ενίσχυση!

Όλο αυτό το σχεδιασμό τους τον ανέτρεψε ο Βλαδιμίρ Πούτιν με αιφνιδιαστική στρατιωτική επέμβαση, αποκτώντας την υπεροχή στην περιοχή!

Ο οποίος διαθέτοντας στη Συρία 3 συστοιχίες του υπερσύγχρονου αντιαεροπορικού συστήματος Pantsir – S1 με 12 πυραύλους κάθε συστοιχία, ήτοι 36, “κατάπιε” τους 36 από τους 59 πυραύλους Tomahawk που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ κατά της Συρίας!

Ο Τραμπ θα ανάψει το φυτίλι του Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου;;

Στην τελευταία συνάντηση στη Μόσχα των Πούτιν, Ερντογάν και Χασάν Ρουχανί (Πρόεδρος Ιράν), είχε από κοινού συμφωνηθεί η εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και η παραμονή του Άσαντ στην Εξουσία!

Μετά τον βομβαρδισμό της Συρίας από τις ΗΠΑ, με τους πυραύλους τόμαχοκ, ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ζήτησε την άρση αυτής της συμφωνίας!

Προεκλογικά ο Ντόναλντ Τραμπ, είχε ταχθεί εναντίον του ISIS και κατά της όποιας επέμβασης στη Συρία και συγκεκριμένα κατά της ανατροπής του Προέδρου της!

Τι άλλαξε λοιπόν εν τω μεταξύ;;

Μεταβάλλεται ο Ντόναλντ Τραμπ σε υποχείριο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων;;

Γίνεται πιόνι του “βαθέως” κράτους των ΗΠΑ, αυτών των εγκληματιών που επί δεκαετίες αιματοκύλησαν τον Πλανήτη;;

Έτσι, θα ανατρέψει όλες τις προεκλογικές του εξαγγελίες, οι οποίες έδωσαν ελπίδα και αγαλλίαση στην ανθρωπότητα πως, δεν θα είναι και εκείνος ακόμη ένας Πρόεδρος των ΗΠΑ που “στηρίζεται” από το αίμα που δημιουργούν στον Πλανήτη οι Αμερικανοί;;

Γιατί, εάν υποταχθεί στη ΝΤΠ, τότε θα είναι εκείνος που θα ανάψει το φυτίλι του Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου! Ο οποίος πόλεμος, θα είναι απόλυτα καταστροφικός, μη έχοντας καμιά σχέση με τους δυο προηγούμενους!

Θέλουν να αναφλέξουν τα Βαλκάνια;;

Είχαμε γράψει παλαιότερα ότι, η ΝΤΠ περιελάμβανε στον σχεδιασμό της την ανάφλεξη των Βαλκανίων με σκοπό την αναδιάταξή τους! Με την εμπλοκή σε αυτήν των Σκοπίων, της Σερβίας, της Βουλγαρίας, της Αλβανίας, του Κοσσόβου, του Μαυροβουνίου και φυσικά της Ελλάδος!

Αυτό το σενάριο αναθερμάνθηκε μετά τον βομβαρδισμό της Συρίας από τις ΗΠΑ! Που είναι άλλο ένα εγκληματικό σενάριο προκειμένου να στριμωχθεί η Μόσχα!

Και μας ανησυχεί ιδιαίτερα η έλευση στη Βόρεια Ελλάδα των 8-12 αμερικανικών ελικοπτέρων UH-60M Blackhawk! Ποιος ο λόγος της μεταφοράς τους; Θα λάβουν μέρος σε περίπτωση ανάφλεξης των Νότιων Βαλκανίων; Όπως έλαβαν μέρος στην ευρύτερη περιοχή της Ράκκας της Συρίας;

Επίσης, μας ανησυχεί το γεγονός πως, η Βουλγαρία και η Ρουμανία αρνήθηκαν τη διέλευση πολεμικών ρωσικών αεροσκαφών από τον εναέριο χώρο τους με προορισμό τη Σερβία!

Τους αποζημιώνουμε την επίταξη των αεροδρομίων σε καιρό πολέμου!

Τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Δευτέρας υπογράφηκε η Σύμβαση παραχώρησης των 14 αεροδρομίων μας στη γερμανική Fraport AG!

Τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, του Ακτίου, της Καβάλας, καθώς και άλλα 11 αεροδρόμια στα νησιά μας (Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κως, Μύκονος, Μυτιλήνη, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος και Ζάκυνθος) παραχωρήθηκαν ως αποτέλεσμα των Μνημονίων στους Γερμανούς!

Ωστόσο, ένας από τους σημαντικότερους όρους της Συμβάσεως αφορά, την δυνατότητα της ελληνικής κυβερνήσεως να επιτάξει την επένδυση της Fraport μόνο σε περίπτωση πολέμου! Αλλά και εάν υπάρξει τέτοιο σενάριο το ελληνικό δημόσιο θα πρέπει να αποζημιώσει τη γερμανική εταιρεία για το διάστημα που θα διαρκέσει η επίταξη!

Αντιλαμβάνεσθε πόσο προνοητικοί είναι οι Γερμανοί;;

Βλέπουν πολύ μακριά και τρέχουν να προλάβουν!

Εσείς όμως είπατε κάτι;; Ή συμμερίζεσθε εκείνους τους νεοέλληνες που χαίρονται με αυτήν την παραχώρηση γιατί πλέον, θα έχουν “ασφαλείς” πτήσεις και πολύ πιο καλό σέρβις από αυτό που δεν απολάμβαναν όταν τα αεροδρόμια βρίσκονταν σε ελληνικά χέρια;; Κοιτώντας μόνο τη μύτη τους και όχι ελάχιστα πιο μακριά!!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact