ΑΠΟΨΕΙΣ

Τσίπρας και Καμμένος Φοβούνται! Έχει σχέση ο Πούτιν; Που και γιατί σχετίζεται με την ύποπτη παρακολούθηση στη Βάρη της…

… αυτοκινητοπομπής Συνοδείας Καμμένου!

Κάτι λίγο τα έχουν κάνει πάνω τους, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, και ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος! Ποιούς Φοβούνται!

Μάλλον καλύτερα ποιον φοβούνται,απλό το αίνιγμα…..και ακούγεται στο όνομα Βλαντιμίρ Πούτιν!

Τα Συνεταιράκια της Συγκυβέρνησης Φοβούνται ότι θα έχουν την ίδια τύχη με τον πρώην Έλληνα Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, καί αν είναι τυχεροί, γιατί αυτός την γλίτωσε χάρις τον Πούτιν, που έστειλε μια ομάδα 19 στελεχών της FSB με στόχο την διοργάνωση επιχειρήσεων «αντιπαρακολούθησης», κατά τις οποίες είχαν σκοπό να εντοπίσουν τα άτομα που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού, με τα γνωστά αποτελέσματα, ξεσκέπασμα του Σχεδίου

Πυθία,και αποτροπή της «δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού» στην Νέα Μάκρη Αττικής, όταν οι ομάδες των πρακτόρων της FSB ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους άνδρες που παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του έλληνα πρωθυπουργού, όπου κατέληξε σε εμπλοκή, με τους δύο ύποπτους να διαφύγουν από τον χώρο χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα τύπου εντούρο. Μέσα στο Βαν οι Ρώσοι εντόπισαν εκρηκτικές ύλες, αλλά και χάρτες που έδειχναν ότι το σχέδιο δολοφονίας του Ελληνα πρωθυπουργού είχε εκπονηθεί από μέλη δυτικών μυστικών υπηρεσιών-CIA, αλλά και της ισραηλινής Mossad!

Η Διαφορά τώρα είναι πολύ αντίθετη με το τότε,και να έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι, με την FSB να κυνηγά Τσίπρα-Καμμένο , για την καταστροφική, και αντιρωσική τους πολιτική, που βλάπτει τα συμφέροντα των Ρώσων στην Μεσόγειο, αλλα΄και στα Βαλκάνια! Μέ την CIA και Mossad να προστατεύουν με Πράκτορες τα συνεταιράκια της Συγκυβέρνησης, Τσίπρα-Καμμένου!

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πήρε μια γεύση ανησυχίας όταν το αυτοκίνητο του υπουργού μαζί με τη συνοδεία ξεκίνησε στις 09:20 το πρωί με κατεύθυνση προς το υπουργείο Αμυνας, λευκό βαν ιταλικής κατασκευής με ελληνικές πινακίδες, παρακολουθούσε και κινηματογραφούσε την πομπή, με αποτέλεσμα το συνοδευτικό αυτοκίνητο να εγκλωβίσει το βαν, και ακινητοποίησε τους επιβαίνοντες, με την Αμεση Δράση να ενημερώνεται, οι οποίες προσήγαγαν τους δύο επιβάτες, για να

διαπιστώνουν οτί πέσανε σε ερασιτέχνες βιντεοσκοπιστές ,που μάλλον ενθουσιάστηκαν απο την πομπή, και με τα κινητά τους την βιντεοσκοπούσαν για να την ανεβάσουν στα social media!

Πάνο μού, άν ήταν η FSB, δεν θα ενεργούσε έτσι ερασιτεχνικά!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact