ΓΥΝΑΙΚΑ

Βήμα – βήμα πώς θα εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες!

Οι ραγάδες σου βγάζουν μάτι και η κυτταρίτιδα σου την δίνει; Τότε δεν έχεις παρά να εξαφανίσεις τις ατέλειες του δέρματος σου στο πι και φι εύκολα και απλά!

Ραγάδες, κυτταρίτιδα, μελανιές και πολλά άλλα δεινά ταλαιπωρούν το δέρμα σου και το κάνουν να χάνει τη λάμψη του. Το βασικό εδώ είναι να διαβάσεις παρακάτω πώς θα δώσεις λύσεις στα πιο σημαντικά δερματικά προβλήματα που σου χαλάνε το κέφι!

Η ακμή στο κορμί σου: η ακμή είναι ένα πράγμα που δεν ξεφορτώνεσαι εύκολα. Όσο κορμάρα και να είσαι η ακμή στο στήθος και στην πλάτη σου ειδικά τώρα που καλοκαίριασε γίνεται πιο έντονη.

Φρόντισε να μην κάθεσαι ποτέ στον ήλιο χωρίς το αντηλιακό σου μετά από κάθε βουτιά να το ανανεώνεις και έτσι το σίγουρο είναι ότι θα δεις την ακμή στο κορμάκι σου να υποχωρεί. Ο ιδρώτας εξάλλου μην ξεχνάς ότι δεν σε βοηθάει καθόλου τώρα αφού οι πόροι του δέρματος σου μπλοκάρονται και η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Τι να κάνεις: να επενδύσεις στο ντους σου! Χρησιμοποίησε ένα αφρόλουτρο όσο πιο «αγνό» γίνεται με ουδέτερο ph που δεν ερεθίζει το δέρμα και μια λοσιόν για το δέρμα που θα εξαφανίσει τα σπυράκι σου.

Καταραμένη μου κυτταρίτιδα: δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από την όψη φλοιού πορτοκαλιού ειδικά τώρα που το κορμάκι σου είναι σε κοινή θέα συνέχεια στην παραλία.

Το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα προϊόν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο που να ανατοπκρίνεται στις ανάγκες σου. Δηλαδή αν έχεις ραγάδες, κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος ή χαλάρωση στο στήθος ή τα μπράτσα χρειάζεσαι διαφορετικά προϊόντα και πρέπει να το συνυπολογίσεις και αυτό. Επένδυσε στο μασάζ και πάρε μια βούρτσα σώματος ή ένα σφουγγάρι μασάζ λούφας που απομακρύνει τα νεκρά σου κύτταρα από τα επίμαχα σημεία αλλά βοηθάει και την καλή κυκλοφορία του αίματος και έτσι το δέρμα σου ανανεώνεται και δείχνει τέλειο.

Μελανιάσαμε: Οι μελανιές δεν είναι ότι καλύτερο για την εμφάνιση του δέρματος σου και εσύ πρέπει να τις αντιμετωπίσεις.

Μόλις τις εντοπίσεις δεν έχεις παρά να κάνεις μασάζ στην περιοχή με λοσιόν ενώ αν θέλεις να την καλύψεις τότε άπλωσε επάνω της μέικ-απ σε κρέμα και σταθεροποίησε με πούδρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρεις έστω και στιγμιαία να εξαφανίσεις τις μελανιές!

Τοπικό πάχος μπορεί να απέκτησες τοπικό πάχος από την εγκυμοσύνη ή από την αυξομείωση βάρους το θέμα είναι όμως ότι σου έχει καρφωθεί στα πιο επίμαχα και σέξι σημεία του κορμιού σου και δεν λέει να φύγει με τίποτα.

Εκτός από την άσκηση και την σωστή διατροφή που είναι η λύση στο να δεις το τοπικό πάχος να μειώνεται, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να καταναλώνεις πολύ νερό και να χρησιμοποιείς κρέμες ειδικές για τις «προβληματικές» αυτές περιοχές.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact