ΓΥΝΑΙΚΑ

Χειροποίητα κοσμήματα: Μια διαχρονική σχέση πάθους

Η ανάγκη για ομορφιά είναι διαχρονική. Όλοι θέλουμε να αρέσουμε στους άλλους, ομορφαίνοντας συνολικά κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας.

Πρόκειται για μια έμφυτη, γλυκιά συνήθεια, στην οποία πάντοτε θα αφιερώνουμε ένα μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός μας. Γι’ αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη που η τέχνη της κοσμηματοποιίας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες που ανακάλυψε ποτέ ο άνθρωπος, εξελίσσοντάς τη αριστοτεχνικά με το πέρασμα των αιώνων μέχρι σήμερα και δημιουργώντας εντυπωσιακά αριστουργήματα που καθηλώνουν.

Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αν σκεφτεί κανείς ότι από τους αρχέγονους ακόμα πολιτισμούς, η ανάγκη τους να συνοδεύουν την απλή καθημερινότητά τους με κοσμήματα ήταν εξέχουσας και καθοριστικής σημασίας για κάθε τους κίνηση. Έτσι με μια πληθώρα συμβολισμών για την καλή τύχη, την εύνοια από τους θεούς, το πετυχημένο κυνήγι, την ανταπόδοση της ευγνωμοσύνης, την επισφράγιση μιας σχέσης, την εξασφάλιση του καλού μέλλοντος, όπως και για κάθε άλλη μεγάλη ή μικρή σημασία της ζωής, το κόσμημα επιβεβαίωνε ότι όλα θα πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τη μεγάλη του συμβολική αξία.

Ξεκινώντας από τα προϊστορικά χρόνια με το ξύλο και την πέτρα και περνώντας σταδιακά σε πιο σύνθετα, πιο ακριβά, αλλά και πιο εντυπωσιακά υλικά όπως ο χρυσός, από τότε και… για πάντα, το κόσμημα συμβόλιζε, συμβολίζει και θα συνεχίσει να συμβολίζει όλες αυτές τις αξίες και γι’ αυτό θα αποτελεί πάντοτε τον πιστό σύντροφο στις καλύτερες στιγμές της ζωής μας. Γέννηση, βάφτιση, αρραβώνας, γάμος, ένα δώρο με σημασία, ή απλώς για τον καλλωπισμό του, όσες σημαντικές πτυχές της ζωής του ανθρώπου και αν αναζητήσει κανείς, θα διαπιστώσει ότι τίποτα δεν προσδίδει την απαραίτητη λάμψη, όπως το κάνει το κατάλληλο κόσμημα. Δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, ματάκια, σταυροί βάπτισης είναι μόνο μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά κοσμήματα που συνοδεύουν τόσο γυναίκες και άνδρες, όσο και παιδιά, αναδεικνύοντας την ομορφιά της παρουσίας τους.

unnamed-2

 

Η οικογένεια του kosmima24.gr σας προσκαλεί να ξεναγηθείτε στον λαμπερό χώρο του κοσμήματος, να μάθετε για μια από τις πιο λεπτεπίλεπτες και απαιτητικές τέχνες του κόσμου, να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που κάνει τα κοσμήματα να έχουν την ικανότητα να μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Στον εκθεσιακό μας χώρο, έχετε τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε μια ατελείωτη σχεδόν σειρά από χειροποίητα κοσμήματα, σμιλεμένα με μεράκι για την τέχνη της κοσμηματοποιίας, γνώση στην επεξεργασία του υλικού και πάνω απ’ όλα, αγάπη για το κόσμημα. Προσφέροντάς σας για να διαλέξετε ανάμεσα σε μια πλούσια γκάμα 12000+ χρυσών κοσμημάτων, είναι βέβαιο ότι θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε κάποιο από τα πολλά σχέδια που θα σας τραβήξουν την προσοχή. Εκεί θα είναι δίπλα σας οι δικοί μας άνθρωποι, που με την πείρα τους από την πολυετή παρουσία τους στο χώρο του κοσμήματος, θα σας καθοδηγήσουν με ασφάλεια για να κάνετε την επιλογή των ονείρων σας.

unnamed

Επειδή, όμως, το ενδιαφέρον μας για την εξυπηρέτησή σας δεν σταματά μόνο στην επιλογή του κοσμήματος, κάθε αγορά σας παραδίδεται στο χώρο που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν, ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας, συμπεριλαμβάνοντας αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρία μας εγγυάται για κάθε κόσμημα που παραλαμβάνετε, συνοδεύοντας κάθε προϊόν με τη δική του εγγύηση-πιστοποίηση γνησιότητας και καρατίων.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact