ΚΟΣΜΟΣ

Zήτησε «συγγνώμη» στο Facebook και σκότωσε την φίλη του μπροστά στην κόρη τους

Ο 23χρονος Ethan Reid κατηγορείται για τον φόνο της 20χρονης Kaylah Hodges με την οποία χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν μετά από ένα επεισόδιο σε κατάσταση μέθης που έγινε στο σπίτι της μητέρας του. Λίγο πριν το φριχτό έγκλημα, όμως, ο ίδιος ζητούσε «συγγνώμη» μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Συγγνώμη παιδιά. Δεν είμαι πραγματικά ένα κακό άτομο. Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο μετά από καιρό. Είμαι απογοητευμένος από τον εαυτό μου πάρα πολύ. Μαθαίνω από τα λάθη μου. Είναι τόσο θλιβερό» έγραψε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, το ζευγάρι είχε χωρίσει, αυτή τη φορά οριστικά από την πλευρά της κοπέλας, μία εβδομάδα πριν από τη δολοφονία, μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Ο νεαρός την πυροβόλησε με ένα κυνηγετικό όπλο ενώ όπως αναφέρουν συγγενείς η κοπέλα λίγα λεπτά πριν κρατούσε στην αγκαλιά της την κόρη τους. Το βρέφος δεν τραυματίστηκε και πέρασε από ιατρικό έλεγχο στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Η μητέρα του 23χρονου επιβεβαίωσε ότι ο γιος της ήταν μεθυσμένος και μετά το φονικό αφοπλίστηκε από έναν γείτονα που κατάλαβε τι συμβαίνει. Κατάφερε μάλιστα να τον ακινητοποιήσει μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να τον συλλάβει. Τα τοπικά μέσα δημοσιεύουν φωτογραφίες από τον ίδιο, τη φίλη του και την κόρη του τις οποίες εκείνος «ανέβαζε» στο Facebook. Υπάρχουν εικόνες ακόμη και από τις πολύ πρόσφατες διακοπές τους. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για το πώς ο άνδρας έφτασε στο έγκλημα και τι άλλο μεσολάβησε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact