ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 14 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Χρειάζεσαι σήμερα λίγη ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις πρόγραμμα και να λύσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι. Μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι σου λέω ότι είσαι σε μια καλή περίοδο που αν κινηθείς ανάλογα θα μπορέσεις να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα. Οι πλανήτες θα σου δώσουν μεγάλη δυναμικότητα. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Και έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις πολλές υποθέσεις σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στην σχέση σου αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που μπορεί να έχεις σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να περιοριστείς γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον και σε προβληματίζουν θα βρουν πολύ καλές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου καλό είναι να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Για τους αδέσμευτους τους περιμένουν τέτοιες καλές εκπλήξεις για να κάνουν μια καλή γνωριμία που δεν θα το περιμένουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact