ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες χαρίζουν στο ζώδιό σου ικανοποιήσεις που δεν περίμενες και θα χρειαστείς ώριμη σκέψη για να τις διαχειριστείς με εποικοδομητικό τρόπο. Μην βιαστείς να δώσεις ό,τι καλύτερο μπορείς, γιατί η άνοδος θα είναι μία διαδικασία μεγάλης διάρκειας, που πιθανόν να σε φτάσει στα όριά σου αρκετές φορές ακόμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα όμορφα αισθήματα που τρέφεις για εκείνο. Αν είσαι αδέσμευτος, καινούργιοι έρωτες μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου. Καλό θα είναι να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει μια ισορροπία. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι ικανοποιήσεις που ενδέχεται να λάβεις, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις σχέσεις σου στον κοινωνικό περίγυρο. Αρκετές επαφές του παρελθόντος θα τελειώσουν εδώ οριστικά, την ίδια ώρα που νέες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σου προσφέρουν μεγάλες αποδοχές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήσεις κάποια θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα μόνο επάνω στο ταίρι σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ σε πάρα πολλά πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα, ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Στα οικονομικά, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, γιατί αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα γίνει λόγος για πολλά ζητήματα, τα οποία ήταν στην αφάνεια για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα τα πράγματα πρόκειται να βελτιωθούν για το ζώδιό σου και θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις τη λανθασμένη στάση πολλών ετών, χάρη στις διευκολύνσεις που θα δεχτείς από τα άστρα. Επωφελήσου από αυτό το διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, απρόοπτα γεγονότα στον αισθηματικό τομέα θα βάλουν τώρα τέλος στη μοναξιά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact