ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 17 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η παρουσία σου, αγαπητέ Κριέ, προσθέτει «πόντους» στις κοινωνικές σου συναναστροφές και αν εκμεταλλευτείς τη συμπάθεια που τρέφουν κάποιοι για σένα, θα μπορέσεις να πετύχεις εύκολα μερικούς από τους στόχους σου ή να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Επιμελήσου θέματα σχετικά με τη σωματική και την ψυχική σου ευεξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Στον οικονομικό τομέα, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση σκέψου την πρώτα πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αν εντείνεις, αγαπητέ Ταύρε, τον δυναμισμό και την ανυπομονησία σου, είναι πολύ πιθανό να πετύχεις έναν δύσκολο στόχο. Θα υπάρξουν ωστόσο και κάποια «παρατράγουδα» εξ αιτίας είτε μιας φορτικής συμπεριφοράς των άλλων απέναντί σου, είτε μιας δικής σου «γκάφας», ιδιαίτερα αν ασχοληθείς για πρώτη φορά με κάτι που δεν γνωρίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στα αισθηματικά σου να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς σε αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Είναι βέβαιο ότι αν δεν βρεις κάποιον δημιουργικό τρόπο να διοχετεύσεις το ενεργειακό σου πλεόνασμα, το πιθανότερο είναι να περάσεις τη μέρα σου με διαδοχικές αψιμαχίες. Κι αν… δεν σου αρέσουν τα σπορ, υπάρχουν και οι δουλειές. Επιπλέον, η χαλαρότητα επιτρέπεται για το ζώδιό σου, μόνον αν είναι προσωρινή και ειδικού σκοπού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά με τις τόσες υποχρεώσεις και καθημερινές ευθύνες θα αγχώσεις το ταίρι σου, αφού δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις λάθη στον επαγγελματικό τομέα. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις και θα κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αρχικά αυθόρμητη και θετική στάση ενός νέου προσώπου στη ζωή σου και η ξαφνική του απομάκρυνση αμέσως μετά, θα σε προβληματίσει για τον τρόπο που έγιναν οι συστάσεις μέσω τρίτων. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί μπορεί το γεγονός να είναι τυχαίο. Σύντομα θα καταλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε έναν σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μπορείς να έχεις άμεσα και σπουδαία αποτελέσματα, αγαπητέ Λέων, στους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Καλό θα είναι βέβαια να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού δεν θέλεις και πολύ για να εξοντωθείς, χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το έργο σου. Δείχνεις προθυμία για ένα ήρεμο καταφύγιο είτε στην πραγματικότητα, είτε στη… φαντασία σου! Αυτό ίσως αποδειχθεί πολύτιμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βρίσκεσαι σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο (με τον Ερμή στο ζώδιό σου) αισθηματικά, που η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις. Καλό θα είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Να θυμάσαι, αγαπητέ Παρθένε, ότι η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια δεν θα είναι απαλλαγμένη από «κόντρες» και δυναμικές ζυμώσεις, με τις καταστάσεις να πηγαίνουν «πάνω-κάτω». Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος για να «τρέξουν» τα πράγματα με όφελος μάλιστα την ανάδειξη κάποιων ιδιαίτερων προσόντων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου αν φταις εσύ. Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες για τα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου, θα υπάρχει στασιμότητα και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι παρεμβάσεις σου, αγαπητέ Ζυγέ, δεν θα γίνουν αποδεκτές από όλους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Προτίμησε λοιπόν να κάνεις πράγματα στα οποία δεν εμπλέκονται άλλοι ή να «συμμαχήσεις» εξ αρχής με άτομα που η υποστήριξή τους στα σχέδιά σου είναι δεδομένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact