ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα ο τομέας των σχέσεων καθώς και το τι αναζητούν οι άλλοι από σένα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου όποιες και αν είναι οι διαπιστώσεις σου και δώσε λίγο χρόνο να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με ήρεμο πάντα τρόπο. Αλλαγές που πρόκειται να έρθουν σε όλα τα επίπεδα θα είναι θετικές για την μετέπειτα πορεία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Εκεί που πετάς στα σύννεφα κάποια πληροφορία έρχεται στην επιφάνεια εντελώς αναπάντεχα και σε αναστατώνει εντελώς. Κάποια αναβολή θα ακολουθήσει ,χωρίς διάρκεια, και μετά όλα ισορροπούν πάλι. Μην πτοηθείς ,συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά σου και όλα θα πάνε όπως επιθυμείς. Τα καλύτερα έρχονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε συνεργάτες σου. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μεγάλες ανατροπές σε περιμένουν, οι ρυθμοί σου αναγκαστικά θα αλλάξουν για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις νέες σου ανάγκες. Όσο πιο γρήγορα αποδεχτείς τη νέα πραγματικότητα η προσαρμογή σου θα γίνει με πιο αναίμακτο τρόπο για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα που σε στηρίζουν πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα το γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact