ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας 29 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει ειδικά τώρα που οι πλανήτες ενισχύουν τη δημιουργικότητα και υποστηρίζουν τον δυναμισμό του ζωδίου σου, φέρνοντας επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Δράσε δυναμικά και συγκεντρωμένα για να πετύχεις την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Αργότερα θα μπορέσεις να επανέλθεις σε χαλαρότερους ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή αισθηματικά, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις και είναι σίγουρο ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ασχολήσου περισσότερο, αγαπητέ Ταύρε, με τις προσωπικές σου τις οποίες φαίνεται ότι έχεις παραμελήσει. Η διατροφή και η αισθητική σου θα σε μεταμορφώσουν και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις σε κοινωνικό επίπεδο, αποκτώντας οπαδούς. Άτομα μεγάλου κύρους θα γοητευτούν από την παρουσία σου και θα κερδίσεις πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και με τις αποδόσεις που έχεις μπορείς να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Τα άστρα δείχνουν να ευνοούν το ζώδιό σου, αλλά δεν εκμεταλλεύεσαι τη συγκυρία όσο θα έπρεπε. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά συγκεντρώσου και προσπάθησε να προχωρήσεις τις επιδιώξεις σου με τη βοήθεια των άστρων που είναι μεγαλύτερη από όση φαντάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα προσπάθησε να δώσεις κι εσύ αρκετά περισσότερα συναισθήματα, ώστε να νιώσει το ταίρι σου καλύτερα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είναι δύσκολο να καταφέρεις όλα όσα σε απασχολούν, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά όχι αδύνατον, ειδικά αν δεχτείς την αλήθεια χωρίς περιστροφές και ζητήσεις την κατάλληλη βοήθεια. Η συμβουλή ενός προσώπου είναι σημαντική και θα σε αγχώσει, αλλά αν έχεις τη δύναμη να την πραγματοποιήσεις, όλα θα διορθωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι βάσεις που έχεις βάλει, επαγγελματικά, είναι πολύ καλές. Αυτή την περίοδο μπορείς να διαμορφώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου, και η νέα πραγματικότητα θα σε επαναφέρει σε ισορροπίες που είχες χάσει στην καθημερινότητά σου. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς, καθώς κάτι θα σε επαναφέρει στην αρχική κατάσταση, αλλά ευτυχώς προσωρινά και χωρίς επιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, τώρα με την Αφροδίτη στον Κριό θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Αν δεν έχεις ταίρι, με τα προσόντα που έχεις σε περιμένει η καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλά πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και αρχίζεις και κάνεις κινήσεις για τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα είναι εύκολο, αγαπητέ Παρθένε, να διεκδικήσεις όλα όσα σε απασχολούν και να κατακτήσεις την ολοκλήρωση που επιθυμείς. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και δείξε σοβαρότητα σε όλα τα επίπεδα. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες δραστηριότητες που σπαταλούν τον χρόνο σου απομακρύνοντάς σε από τον στόχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον επαγγελματικό σου χώρο, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται και αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Είναι δύσκολο, αγαπητέ Ζυγέ, να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς τον τελευταίο καιρό αλλά όχι ανέφικτο, αν οργανώσεις τον τρόπο που θα ολοκληρώσεις τους στόχους σου το ερχόμενο διάστημα. Απόφυγε το άγχος που σε καθηλώνει, μην βιάζεσαι και συγκεντρώσου. Οι αποφάσεις σου θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα συμβούν αλλαγές στα αισθηματικά σου που δεν θα περιμένεις και έρχεται βέβαια και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ θέλεις να κάνεις και πάλι αλλαγές για να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact