ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και έρωτας: Πόσο μετράει η εξωτερική εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός ζει για να είναι ο πρώτος, ο καλύτερος, ο αξεπέραστος. Και εκείνος με το πιο αξιοζήλευτο ταίρι. Θέλει ένα πρόσωπο που πλάι του θα ανεβάζει κι εκείνος το γόητρό του και όλοι θα τον θαυμάζουν. Δεν είναι ότι περιφρονεί τα ψυχικά χαρίσματα. Απλώς η προσέγγισή του στη ζωή συνοψίζεται στο «εδώ και τώρα» και δεν θα περιμένει πολύ να ανακαλύψει τους κρυμμένους θησαυρούς της ψυχής σου, αν εσύ ο ίδιος δεν τους αποκαλύψεις σύντομα ώστε να τον εντυπωσιάσεις. Παράλληλα με την ωραία σου εμφάνιση, εννοείται. Ο Κριός δεν νιώθει αναγκασμένος να επιλέξει, απλώς τα θέλει (και συνήθως τα παίρνει) όλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σαν ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, ο Ταύρος είναι ισόβιος δεσμώτης της ομορφιάς. Ανάμεσα στις απολαύσεις των αισθήσεων, που έχουν τόση μεγάλη σημασία για εκείνον, περιλαμβάνεται και ένα ερωτικό ταίρι που να του δίνει ικανοποίηση πρώτα με την εικόνα του και στη συνέχεια με όλα τα υπόλοιπα. Το πρόσωπο που θα αγαπήσει πρέπει να έχει άψογη εμφάνιση και η αμέλεια στην προσωπική περιποίηση θεωρείται προσβολή στα συναισθήματά του. Μαζί του δεν δικαιούσαι να ξυπνάς με πρησμένα μάτια και «βαριά» αναπνοή. Έστω κι αν μαζί ξενυχτήσατε πίνοντας χθες το βράδυ. Βάζε πιο νωρίς το ξυπνητήρι και κάνε τα κουμάντα σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για τον Δίδυμο το τραγούδι της εισαγωγής θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε «από τα αυτιά πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει…». Το τι θα ακούσει από σένα έχει την ίδια, αν όχι μεγαλύτερη σημασία από το τι θα δει. Η επικοινωνία, η ζωντάνια, η έξυπνη ανταλλαγή από ατάκες, αστεία και απόψεις είναι για εκείνον ένα ακαταμάχητο στοιχείο γοητείας. Είναι ο κατ’ εξοχήν τύπος που εκτιμά ένα IQ παρεμφερές με το δικό του περισσότερο από τους κοιλιακούς «φέτες» και τις σέξι γάμπες με τη γόβα-στιλέτο. Εννοείται ότι δεν θα πει όχι, αν βρει τον συνδυασμό εμφάνισης και μυαλού, αλλά σίγουρα το πρώτο χωρίς το δεύτερο του κρατάει ελάχιστα το ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος θέλει έναν σύντροφο που να μπορεί να του προσφέρει αγάπη, τρυφερότητα, συναισθηματική ασφάλεια. Τα υπόλοιπα έρχονται μετά. Όσο κι αν σε μια πρώτη φάση προσελκύεται, σαν τους περισσότερος ανθρώπους, από την εξωτερική ομορφιά, κατά βάθος αυτή μπορεί να του δημιουργεί ανασφάλεια. Δεν είναι διατεθειμένος να διεκδικεί ασταμάτητα ένα ταίρι που να αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού διαφόρων «αντιζήλων». Πιθανόν μια εξαιρετικά όμορφη εμφάνιση να του προκαλεί ακόμα και δυσπιστία. Προτιμά κάτι στα… κυβικά του, ή και ακόμα λιγότερα, αλλά που να του εξασφαλίζει τους συναισθηματικούς παράγοντες που μετράνε περισσότερο γι’ αυτόν μέσα στη σχέση.

ΛΕΩΝ: Ο Λέων θέλει για τον εαυτό του ό,τι πιο εντυπωσιακό, γκλαμουράτο, μοναδικό. Το ερωτικό του ταίρι δεν εξαιρείται από αυτές τις προδιαγραφές. Ο βασιλιάς της ζωδιακής ζούγκλας δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ με ένα άτομο που να μην τραβάει βλέμματα θαυμασμού και ζήλειας. Ακόμα κι αν το «πρόσωπο» δεν είναι όμορφο με τα συμβατικά κριτήρια, θα πρέπει να προσελκύει την προσοχή με το ντύσιμο, το στιλ, τη συμπεριφορά του. Άλλωστε διαφορετικά δεν θα είχε εξαρχής τραβήξει το ενδιαφέρον του Λέοντα. Φτάνει να βρίσκεται ακριβώς ένα σκαλοπάτι κάτω από τον ίδιο, μια και δεν επιτρέπει κανένας και τίποτα να τον επισκιάσει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact