ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 16 – 22 Απριλίου

Κριός
Με μια ανατρεπτική νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ξεκινά η εβδομάδα, καλώντας σας να διαλύσετε οτιδήποτε σας πιέζει, σας κουράζει ή σας νευριάζει. Στη συνέχεια, η δύσκολη όψη της Τετάρτης δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ συχνό το φαινόμενο της αλλαγής των σχεδίων σας, ενώ από την Παρασκευή που ο Ήλιος περνά στον Ταύρο δείχνει πως ο τομέας που απαιτεί την προσοχή σας αυτό το διάστημα είναι ο οικονομικός, καθώς είναι και ο μόνος που μπορεί να σας αποφέρει κάτι καλό.

Ταύρος
Η νέα Σελήνη από τον Κριό τη Δευτέρα θα σας δώσει ψυχολογικές εντάσεις, αιτίες που θα σας αναστατώσουν και θα κάνουν και τον λόγο αλλά και τις κινήσεις σας πολύ πιο νευρικές απ’ ό,τι σας έχουμε συνηθίσει. Αφήστε να περάσει κι αυτή η εβδομάδα για να μπορέσετε να τα βρείτε επί της ουσίας με άτομα της οικογένειάς σας. Από την Παρασκευή και μετά ο Ήλιος στο ζώδιό σας δείχνει πως είναι ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

Δίδυμοι
Με ένταση στους κοινωνικούς και φιλικούς σας χώρους ξεκινά αυτή η εβδομάδα και δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να σπάσουν και κάποιες φιλίες, καθώς οι αιτίες για διαφωνίες θα είναι αρκετές. Εκμεταλλευτείτε το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο για περισυλλογή και επαναπροσδιορισμό στόχων, ενώ καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε και την εκ γενετής διπλωματία σας προκειμένου να βγείτε και κερδισμένοι από την αναπόφευκτη ένταση που θα υπάρχει γύρω από τους χώρους που κινείστε.

Καρκίνος
Οι εντάσεις, οι κόντρες και οι αντιζηλίες στους επαγγελματικούς χώρους που κινείστε είναι δεδομένες. Αυτό θα σας προκαλεί όχι μόνο εκνευρισμό αλλά και απογοήτευση, αφού θα νιώθετε εντελώς αβοήθητοι ακόμα και από ανθρώπους που περιμένατε το αντίθετο. Την Τετάρτη απρόσμενα οικονομικά έξοδα για κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε θα σας αγχώσουν, ενώ από την Παρασκευή και μετά που περνά ο Ήλιος στον Ταύρο εύκολα θα μπορείτε να διακρίνετε το πόσο συμπαθείς και αποδεκτοί θα είστε στον κύκλο των κοινωνικών σας σχέσεων.

Λέων
Η νέα Σελήνη από τον χώρο του Κριού φέρνει αρκετές εντάσεις από την πρώτη κιόλας μέρα αυτής της εβδομάδας. Οι ιδέες σας πολλές, αλλά ο τρόπος που προσπαθείτε να τις περάσετε λάθος. Από την Παρασκευή που θα περάσει ο Ήλιος στον χώρο του Ταύρου, ενώ παράλληλα θα έχουν φύγει και οι δύστροπες όψεις της εβδομάδας, τα πράγματα σχετικά με την πραγμάτωση φιλόδοξων σχεδίων σας θα αρχίσουν να γίνονται καλύτερα και οι συνθήκες θα ευνοούν τους στόχους σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact