ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ και ΕΡΩΤΑΣ: Τι κάνουν όταν “δαγκώσουν τη λαμαρίνα”;

Πώς ερωτεύεται το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει; Πως αλλάζουν οι άνθρωποι όταν γνωρίζουν τον μεγάλο έρωτα;

Πως ανατρέπονται όλα μόλις κάποιος ερωτευτεί

Αμέσως ξεχνιούνται όλες… οι θεωρίες περί ελευθερίας και οι αμετανόητοι εργένηδες κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ενώ για τους άντρες ο έρωτας έχει κυρίαρχο ενδιαφέρον, ο γυναικείος ερωτισμός είναι ένας γρίφος που προσπαθούν να ανακαλύψουν…

ΚΡΙΟΣ Σαν ζώδιο της φωτιάς και της παρόρμησης, ο Κριός ερωτεύεται με πάθος ασυγκράτητο, με ενθουσιασμό και χωρίς ημίμετρα. Είναι τρυφερός και ας μην το δείχνει. Όταν όμως ο ενθουσιασμός και το πάθος κάνουν φτερά, όλα τελειώνουν. Επιθυμούν μια σύντροφο να τους δίνει τροφή, να ανταποκρίνεται στην τρέλα τους και η κάθε μέρα να είναι σαν την πρώτη φορά. Ερωτεύεται γρήγορα αλλά του περνάει και το ίδιο γρήγορα. Είναι σεξουαλικός, του αρέσει το φλερτ και το σεξ σε όλα τα μέρη. Θέλει παιχνίδια, έχει απίστευτη όρεξη και καθόλου αναστολές. Είναι πρώτος και αξεπέραστος. Θέλει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που να την θαυμάζουν όλοι. Του αρέσει η καλή εμφάνιση αλλά και τα ψυχικά χαρίσματα. Τα θέλει και τα παίρνει όλα. Πολλές φορές το παίζει αδιάφορος όταν είναι ερωτευμένος, είναι υπεράνω. Έχει την ανάγκη να αισθάνεται ότι αρέσει σε πολλές γυναίκες. Η γυναίκα Κριός αγαπά δυνατά και παθιασμένα. Αφοσιώνεται στο ταίρι της αρκεί τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία. Δεν επιλέγει εύκολα συντρόφους. Ο πλανήτης της ΄Αρης σπρώχνει το ενδιαφέρον της σε δυναμικούς άντρες. Όμως θέλει να υπερισχύει, να ελέγχει και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Την γοητεύουν οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι αλλά ο άντρας της ζωής της θα μπορούσε να είναι ο Λέων. Ο Κριός επίσης είναι μια δυνατή και παθιασμένη σχέση αρκεί να περιορίσει τον εγωισμό της γιατί οι συγκρούσεις θα είναι τρομερές.

ΤΑΥΡΟΣ Σαν γήινο και σταθερό ζώδιο, ο Ταύρος επικεντρώνεται περισσότερο στο συναίσθημα. Πιστεύει στον αληθινό έρωτα. Είναι αισθησιακός και δεν μπερδεύει έρωτα με σεξ. Αργεί να ερωτευτεί και να δεσμευτεί. Όταν το αποφασίσει, δημιουργεί μια ζεστή, στοργική, ασφαλή σχέση. Έχει πάθος και μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, αναζητά τη σταθερότητα. Του αρέσει η συντροφικότητα και η συμβίωση. Αντέχει τη ρουτίνα και η σταθερότητα μιας σχέσης τον βοηθά να κατακτήσει το σύμπαν. Είναι ρομαντικός, ειλικρινής, γενναιόδωρος, ευγενικός, καλός αλλά κτητικός εραστής. Το σκηνικό της σεξουαλικής πράξης έχει πολυτέλεια. Είναι πάντα έτοιμος να προχωρήσει σε μια δέσμευση. Του αρέσει η ομορφιά, οι απολαύσεις των αισθήσεων και δίνει σημασία στην εικόνα του προσώπου, την εμφάνιση και την περιποίηση. Κάνει συχνά δώρα και φροντίζει τη σύντροφό του. Η γυναίκα Ταύρος, με πλανήτη της την Αφροδίτη, συγκεντρώνει αξιόλογες θηλυκές ιδιότητες που σπάνια βρίσκονται. Έχει αισθητική, είναι αισθησιακή, διαισθητική, με αντοχές και πείσμα. Ο έρωτας καθορίζει τη ζωή της. Έχει επιμονή και κατανόηση να βοηθήσει σημαντικά το σύντροφό της και φυσικά δεν δέχεται την απιστία. Συμπέρασμα; Μακριά από Ζυγούς και Διδύμους. Με Αιγόκερω και Παρθένο δημιουργεί σχέσεις ρουτίνας. Τρυφερή η σχέση με Καρκίνο και Ιχθύ, μοιραία η σχέση με Υδροχόο, σεξουαλική η σχέση με Σκορπιό.

ΔΙΔΥΜΟΣ Για τον Δίδυμο, ο έρωτας είναι παιχνίδι. Έχει πολλές ερωτικές περιπέτειες αλλά οι περισσότερες είναι μέσα στο μυαλό του. Πραγματικά ή νοερά, είναι ένας άπιστος άντρας. Του αρέσουν το φλερτ, οι αλλαγές, η επικοινωνία. Αναζητά τη σύντροφο που θα του κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Ενθουσιάζεται εύκολα και του περνά εύκολα. Δημιουργεί σχέσεις που στηρίζονται στην αγάπη και την επικοινωνία. Ονειρεύεται ένα ταίρι που να του ερεθίζει το μυαλό και να είναι πρωτότυπο στην καθημερινότητα. Πηγαινοέρχεται σε σχέσεις, απομακρύνεται συναισθηματικά για να ανανεώσει το ενδιαφέρον του και να βλέπει τη σύντροφό του με καινούργια ματιά. Γνωρίζει άριστα τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού και θέλει να δοκιμάζει τα πάντα. Είναι ερωτύλος, με μεγάλη διάρκεια σεξουαλικής ζωής αλλά το βασικότερο γι’ αυτόν είναι η πνευματική διάσταση της σεξουαλικότητας. Κανείς δεν πλήττει μαζί τους. Είναι ομιλητικός, ετοιμόλογος, λέει αστεία, ωραίες ατάκες και ανταλλάσσει συνεχώς απόψεις. Αναζητά ένα IQ παρεμφερές με το δικό του περισσότερο από μια σέξι εμφάνιση, όχι όμως ότι δεν θα τα ήθελε και τα δυο. Έχει μια προνομιακή πνευματικότητα και θέλει αυτός να είναι ο πρωταγωνιστής. Όταν ερωτεύεται, είναι φιλικός και ρομαντικός, ικανός να γράψει ποιήματα και πάντα περνάς καλά μαζί του. Η γυναίκα Δίδυμος είναι πολύ άνετη, ειλικρινής, επικοινωνιακή, ανήσυχη, πνευματώδης. Μισεί την καταπίεση, τη ζήλια, την αδικία, τη μιζέρια, τις συμβατικές σχέσεις. Δεν συμβιβάζεται στον έρωτα. Ο Υδροχόος είναι μια ιδανική περίπτωση γι’ αυτήν. Φτερό στον άνεμο με έναν Δίδυμο. Ο Καρκίνος δεν δέχεται τη φαντασία της, ο Ταύρος της δίνει ασφάλεια και ο Αιγόκερως τη δαμάζει. Ο Ιχθύς είναι μια μοιραία επιλογή και της δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact