ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Κώστας Λεφάκης και Άντα Λεούση προειδοποιούν: Δύσκολη η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου!

Ο συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου,ευνοεί τις επιδιώξεις του συστήματος ανά τον πλανήτη και δημιουργεί επιμέρους εντάσεις σε όσα μέρη του κόσμου επιδιώκουν τη δημιουργία μιας νέας τάξης πραγμάτων.

Θα παρακολουθήσουμε τη δημιουργία περίεργων συνασπισμών και την βίαια καταστολή κινημάτων που αντιτίθενται σε ότι θεωρείται κατεστημένο.

Κριός

Η εβδομάδα σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας, να πλησιάσετε στόχους και να επηρεάσετε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν. Φροντίστε από την πλευρά σας να είστε συνεπείς στο λόγο σας, να μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις κάθε είδους και να μην ξεκινήσετε αγώνες που δεν έχουν νόημα.

ΤΙΡ

Αισθηματικά προσαρμοστείτε στις συνθήκες και μην παρασύρεστε από την φαντασία σας ή κάποιες περιστασιακά ευχάριστες προκλήσεις.

Ταύρος

Φροντίστε να είστε αποτελεσματικοί στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, καλλιεργώντας λίγο περισσότερο κάποιες χρήσιμες σχέσεις. Αισθηματικά φαίνεται πως για άλλη μια φορά έχετε δίκαιο, αυτό όμως μπορεί να σημαίνει ότι θα κληθείτε να πληρώσετε κόστος είτε σε ψυχικό απόθεμα, είτε με επιπλέον προσπάθεια επίτευξης κάποιου συμβιβασμού.

ΤΙΡ

Αποφύγετε να προκαλέσετε τις αντοχές του συντρόφου σας. Είναι προτιμότερο να επωμιστείτε εσείς το όποιο βάρος.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα σας θέλει περισσότερο εργατικούς και αποτελεσματικούς σε καθημερινή βάση. Οι σκέψεις που σας τροφοδοτούν με ενέργεια είναι προτιμότερο να παραμείνουν δικές σας και να μην τις εκθέσετε σε γνώμες τρίτων. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να απολαύσετε μια μικρή ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις σας και να επιδιώξετε τη συντροφιά εκείνων που σας ξεκουράζουν και σας ηρεμούν.

ΤΙΡ

Δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Διατηρήστε υψηλά το ηθικό σας και μην πτοείστε από μικρές αναποδιές.

Καρκίνος

Αν το θελήσετε και αν πειθαρχήσετε στην επίτευξη του στόχου σας, θα μπορέσετε να καλύψετε μεγάλο μέρος από την απόσταση που σας χωρίζει από την πραγματοποίησή του. Απλά θα πρέπει να ακολουθείτε διαφορετική τακτική καθημερινά και να μην αιφνιδιάζεστε από αλλαγές διαθέσεων, προθέσεων και εκτιμήσεων που θα υπάρξουν στο περιβάλλον στο οποίο κινείστε επαγγελματικά.

ΤΙΡ

Ακολουθείστε το ένστικτό σας και οπλιστείτε με υπομονή και εργατικότητα, αν δεν θέλετε να γυρίσετε πίσω, σε περιόδους που σας ταλαιπώρησαν και σας έβλαψαν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact