ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Κριός
Το σημερινό Σάββατο απαιτεί την προσοχή σου, για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οτιδήποτε κάνεις και να χρησιμοποιήσεις το δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς, για να μην παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

Ταύρος
Η ημέρα χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, αγαπητέ Ταύρε. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίζει αρκετά, με θέματα που ήταν άλυτα, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις. Μίλησε με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι θα βρεις τις πιο σωστές λύσεις.

Δίδυμοι
Η ημέρα θα σε παιδέψει όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει, αγαπητέ Δίδυμε. Βγάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, μόνο που αυτά θα είναι σε αρκετά αργούς ρυθμούς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδό σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην τους επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.

Καρκίνος
Αυτό το Σάββατο θα σε φέρει στα όρια σου και θα σε βάλει σε διλήμματα αγαπητέ Καρκίνε. Ωστόσο με την Σελήνη να κινείται στον Λέων μέχρι το βράδυ ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό, την βοήθεια του συντρόφου σου.

Λέων
Αυτό το Σάββατο θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται να δείξεις τη διαχείριση των οικονομικών σου, όπου εύκολα μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να γίνεις πιο συνετός και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά και μετά δράσε. Κάποιο συγγενικό πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Προσπάθησε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Παρθένος
Μία ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κανείς ή ό,τι πεις, πρέπει να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά και πνευματικά.

Ζυγός
Θετικό θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα και να σου δίνει τα κίνητρα, αλλά και τις προϋποθέσεις να κινηθείς δυναμικά. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν αλλά και σε εμπιστεύονται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact