ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Σκορπιός
Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Κάνε λοιπόν σήμερα ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις.

Τοξότης
Σήμερα αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιον από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και έτσι να ασχοληθείς με καινούργιες δραστηριότητες που έχεις κατά νου να κάνεις.

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου που βλέπεις και εσύ ο ίδιος ότι απαιτούν παραπάνω φροντίδα εκ μέρους σου. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις απέναντί σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Υδροχόος
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, απόφυγε να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με πλάγιους τρόπους. Καλύτερα, αν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, μίλησε τους ξεκάθαρα και δήλωσε ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Ιχθείς
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν από τρίτους. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact