ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αυτή την περίοδο, Κριέ, θα νιώσεις αρκετή κούραση από διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι (κατα)πίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και κυρίως μη νευριάζεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, θα βγάλεις γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απελπίζεσαι, καθώς με την κοινωνικότητα που επιδεικνύεις, είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που επιδεικνύεις στη δουλειά σου, Κριέ, είναι αξιοθαύμαστη. Σήμερα, προσπάθησε να ξεκουραστείς για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και λίγη οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με τον Ερμή από το Σκορπιό να σε ευνοεί, Ταύρε μου, θα (χρειαστεί να) δείξεις μεγάλη δυναμικότητα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε θέματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα. Απόφυγε τον εκνευρισμό και, με ηρεμία και καλό προγραμματισμό, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα, μια χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς τώρα, Ταύρε, που ο Άρης είναι στον Σκορπιό, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση σας, που ίσως να μη σου αρέσουν. Εσύ, που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην αφήνεσαι, διότι βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μπορείς να καταφέρεις πολλά, αλλά φρόντισε σήμερα να ξεχαστείς λίγο από θέματα που σε κουράζουν ψυχικά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις (πάνω στο τραπεζάκι θα δεις κάποιους φακέλους και δεν είναι προσκλήσεις για γάμους).Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact