ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 18 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου θετικών κατά κύριο λόγο εξελίξεων σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Θα υπάρξουν βέβαια και κάποιες δύσκολες στιγμές, ιδιαίτερα στις αρχές Ιουλίου, προς το παρόν όμως μπορείς να… κοιμάσαι ήσυχος/η ή ακόμα καλύτερα να φροντίσεις ώστε να είναι ο χώρος σου άνετος κι ωραίος!

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να πάψεις να «ξεπορτίζεις» και να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ικανό να φιλοξενήσει τον έρωτά σου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Κι όσο για την περιπετειώδη φύση σου, ε θέλει κι αυτή να… ξαποστάσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το καλοκαιράκι ξεκινά επισήμως σε δύο ημέρες και εσύ δεν έχεις παρά να το υποδεχθείς με μια εκδρομή ή ένα ταξίδι. Το καλό είναι μάλιστα πως τέτοιες προοπτικές υπάρχουν μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε μάζεψε τα συμπράγκαλά σου και… βουρ για τις παραλίες ή τις βουνοκορφές, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σε εφοδιάσει επαρκώς με ρούχα και αξεσουάρ.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη την δουλειά της κι ο Άρης τη δική του! Οι σχέσεις σου εξακολουθούν να διέπονται από ένα καθεστώς ανταγωνισμού ή διεκδικήσεων, που από την μια πλευρά σε έχουν διαρκώς «στην τσίτα», από την άλλη όμως σου δίνουν έντονες συγκινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η βελτίωση των οικονομικών σου, είναι ίσως το πολυτιμότερο δώρο της Αφροδίτης στον Καρκίνο για σένα κι όπως θα διαπιστώσεις σύντομα κάποια πράγματα που σου φαινόταν δύσκολο ή απίθανο να αποκτήσεις, θα βρουν τον δρόμο προς το κονάκι σου, χωρίς καν να το καταλάβεις! Σε αυτό βέβαια θα συμβάλλει και η αλλαγή της ψυχολογίας σου, που δίνει την εξίσωση της επιτυχίας σου: Μεγαλύτερη αισιοδοξία = περισσότερα έσοδα + κάποια δώρα που θα σε χαροποιήσουν.

Ερωτικά
Ό,τι πρόλαβες, πρόλαβες και τώρα καλείσαι να «ξεκοκαλίσεις» την «λεία» σου, να απολαύσεις δηλαδή τα καλά του έρωτα, που σε συντροφεύει, μένοντας μακριά από περαιτέρω διεκδικήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου είναι βέβαια μια χαρμόσυνη είδηση, αφού πρώτον θα βελτιώσει κατακόρυφα τους δείκτες αποδοχής σου και δεύτερον θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφα, έχοντας για συντροφιά συμπαθή πρόσωπα αλλά και βιώνοντας καταστάσεις απόλυτα συμβατές με την φύση σου. Ίσως βέβαια στις αρχές Ιουλίου να «βαρύνεις» ψυχολογικά αλλά μέχρι τότε δεν έχεις παρά να χαρείς τα δώρα που σου προσφέρει απλόχερα η «Ωραία» του ζωδιακού!

Ερωτικά
Το σύμπαν «σε πάει» και δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις χωρίς φειδώ τα πλέον ανίκητα «όπλα» σου στην «μάχη» των σχέσεων και δεν εννοώ βέβαια τα φυσικά σου χαρίσματα. Παράπονο + αγκαλιά +σπίτι = έρωτας, να ποιά είναι η δική σου εξίσωση!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Όπως ένας ή μια σταρ προετοιμάζεται πριν βγει στην σκηνή, έτσι κι εσύ καλείσαι πλέον να ξεκουραστείς και να κάνεις τα… μποτέ σου, ώστε όταν στις 12/7 η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σου να είσαι καθ’ όλα έτοιμος/η και διαθέσιμος/η για το κοινό σου! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις κάπως είναι η διατροφή σου, αφού η «Αφρούλα» φημίζεται για την αγάπη της στα γλυκά. Ακόμη, αν έχεις ζώα ή φυτά ίσως θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην φροντίδα τους.

Ερωτικά
Μπαίνεις σε μια περίοδο κρυφών ερώτων ή καταστάσεων που δεν μπορούν να «νομιμοποιηθούν» εύκολα αλλά δεν υπάρχει κανείς λόγος να επιδιώξεις το αντίθετο, αφού σε αυτό συμφωνεί και ο Κρόνος στον Τοξότη: Αμαρτία που δεν φαίνεται, δεν είναι αμαρτία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας πιο κοινωνικής περιόδου για σένα και μάλιστα χωρίς να… κοπιάσεις ιδιαίτερα, αφού πολλές φορές οι νέες και θετικά διακείμενες γνωριμίες θα έρχονται στην «πόρτα» σου! Ίσως βέβαια χρειαστεί να βάλεις φρένο σε κάποιες απαιτήσεις που υπερβαίνουν τα όρια της φιλίας αλλά σε κάθε περίπτωση κανείς δεν σε υποχρεώνει να μοιραστείς κάτι περισσότερο από μια ζεστή αγκαλιά.

Ερωτικά
Το πρώτο που καλείσαι να στοχεύσεις είναι μια καλή φιλία κι ύστερα… βλέπεις! Εξ άλλου αν βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να επικοινωνείς πνευματικά δεν θέλει και πολύ για να προχωρήσεις την σχέση σας όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Καθώς η Αφροδίτη διαβαίνει το κατώφλι του Καρκίνου, πολλά είναι εκείνα που μπορεί να αλλάξουν σε σχέση με την κοινωνική σου αποδοχή. Είτε γιατί δείχνεις πιο ωραίος/α είτε επειδή έτσι τα φέρνει η τύχη, η προσωπική σου παρουσία μπορεί να γίνει το «διαβατήριό» σου για μια σειρά από επιτυχίες, που μέχρι πριν από λίγο καιρό μπορεί να φάνταζαν δύσκολες ή απλησίαστες. Επιπλέον, η «Ωραία» του ζωδιακού σε καλεί να αναδείξεις το ταλέντο σου στο «πάντρεμα» καταστάσεων μα και χαρακτήρων!

Ερωτικά
Είναι γνωστό ότι φροντίζεις πάντα για την άρτια εμφάνισή σου , όπως είναι επίσης γνωστή και η τάση σου να αναλώνεσαι στο… μάδημα της μαργαρίτας, σε τέτοιο βαθμό που αρχίζει να ισχύει το «όλο λάδι-λάδι κι από τηγανίτα τίποτα»!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact