ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 19 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η κοινωνική σου ζωή έρχεται πάλι στην επιφάνεια, μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας. Τα νέα δεδομένα θα σε βγάλουν από τους ρυθμούς που έχεις συνηθίσει και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και προγραμματισμός για να καταφέρεις να συνδυάσεις τη διασκέδαση, τις υποχρεώσεις και την ξεκούρασή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σας μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και άλλοι να σταματήσετε σχέσεις που σας κουράζουν αλλά και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά. Καλό θα είναι το βράδυ να περάσεις με αγαπημένα πρόσωπα για να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Προσοχή σε μετακινήσεις, συναλλαγές, συμφωνίες, αλλαγές οποιουδήποτε είδους. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου σε κανέναν και μην οργανώνεις τίποτα που αφορά και άλλα άτομα. Το διάστημα που θα ακολουθήσει θα σε απελευθερώσει, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην χαλάς την ψυχολογική σου κατάσταση την σημερινή ημέρα από διάφορα πράγματα που μπορεί να σε απασχολούν για θέματα δουλειάς. Φρόντισε να χαλαρώσεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα σήμερα γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Λάθη του παρελθόντος επανέρχονται με πιο έντονες συνέπειες αυτή τη φορά. Πρέπει να βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση και ο εγωισμός δεν βοηθάει στη συνεννόηση. Κάποια άτομα κύρους δεν συμφωνούν με τη στάση σου και καλό θα είναι να σε προβληματίσει εγκαίρως αυτό. Μην ανοίγεις διαμάχες, κράτησε πιο ήπια στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από την σχέση σου. Προτίμησε ότι θέλεις να το πεις στον σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις από θέματα δουλειάς και από αύριο έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact