ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 21 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει, Κριέ, και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά πράγματα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά και να μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα απόψε το βράδυ, να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα σε ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον, για να ξεδώσεις και να αποσπάσεις τον νου σου από τις καθημερινές ευθύνες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα, Κριέ, θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να πας κάποια εκδρομή με το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα καλά αισθήματα, που έχεις για εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή, Κριέ μου, να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις όμορφα. Στα οικονομικά σου δείξε προσοχή, διότι για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς σε έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μπορεί, Ταύρε μου, να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου. Καλό είναι σήμερα να μην κάνεις συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, διότι μπορεί να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου αποφέρουν τα μέγιστα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις μερικά θέματα, Ταύρε μου, που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα μόνο πάνω στο ταίρι σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ σε πάρα πολλά ζητήματα. Σε σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, εγγυώμαι, πως αυτή την περίοδο θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, πολλά θέματα θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετό άγχος για να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact