ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 4 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η απόφασή σου για ριζικές αλλαγές, Κριέ, είναι επίφοβη τώρα. Περίμενε να περάσει αυτό το διάστημα και αργότερα θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις όσα επιθυμείς. Προς το παρόν, μία μικρή ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου, Κριέ, να του εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου και θα περάσετε και οι δύο πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να ετοιμάσεις ένα λεπτομερές πρόγραμμα, για να αντιμετωπίσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου, Ταύρε μου, να σκεφτεί τι πραγματικά τον οδηγεί σε ευτυχία και μην καταπιέζεσαι με όσα σου υπαγορεύουν οι άλλοι. Σύντομα, θα σου δοθεί μία τεράστια ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και κράτησέ την μυστική, μέχρι την οριστική απόφασή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Ταύρε μου, επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου, επειδή την εβδομάδα που έρχεται, έχεις να κάνεις πάρα πολλά! Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Τη δυνατότητα να αλλάξεις πράγματα που δε σου αρέσουν, Δίδυμε, σου προσφέρουν τώρα οι πλανήτες. Να είσαι όμως σίγουρος πριν πράξεις και να θυμάσαι, ότι ο παραμικρός αποχωρισμός έχει μακροπρόθεσμα το τίμημά του. Περιόρισε την ανυπομονησία σου, μείνε ήρεμος και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην έχεις και σήμερα συναισθηματικές μεταπτώσεις, Δίδυμέ μου, λόγω της ανασφάλειας που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο χρόνος της προετοιμασίας πλησιάζει στο τέλος του, Καρκίνε μου. Η ώρα για δράση πλησιάζει και η ψυχολογία σου χρειάζεται ανανέωση. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και μην πιέζεσαι περισσότερο. Ό,τι περνούσε από το χέρι σου έγινε πράξη. Αφέσου και περίμενε το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε μου, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σου. Μην το κάνεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά, κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, ο Ερμής από τους Ιχθείς σε ευνοεί, για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πολλά πράγματα, Καρκίνε μου. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να έχεις αύξηση των εσόδων σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μην εκπλήσσεσαι, Λέων, με τη σκληρότητα κάποιων, που νομίζεις ότι γνωρίζεις αρκετά καλά. Ποτέ δεν είναι αργά, για να αναθεωρήσεις την άποψή σου για κάποιον. Μην αφήνεις το χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Ασχολήσου με προσωπικά σου ζητήματα που περιμένουν τη λύση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου, Λέων, που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου, για να διορθώσεις οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Λέων, απόφυγε να μπεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με τα θέματα της δουλειάς σου. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Εδώ και καιρό, Παρθένε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να επαναστατήσεις και να ξεφύγεις από όσα σε πιέζουν και εμποδίζουν το δρόμο σου. Τα άλυτα προβλήματα της οικογένειας, τα οποία συνήθως καλείσαι να διευθετήσεις σαν να σε αφορούν αποκλειστικά, αποτελούν τροχοπέδη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, Παρθένε μου, θα σου δώσει τις καλύτερες προοπτικές για να ισορροπήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό είναι, Παρθένε μου, σήμερα που είναι Κυριακή, να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις ήρεμα και ξεκούραστα. Έχε καλύτερο προγραμματισμό στα οικονομικά σου, αφού για ακόμη μια φορά θα παρασυρθείς σε έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μια ευχάριστη πρόταση έρχεται για σένα, Ζυγέ μου, και σε γεμίζει χαρά, αν και δυστυχώς δε θα έχει διάρκεια. Συγκρατήσου, λοιπόν, και μην ενθουσιάζεσαι. Θα χρειαστείς μεγάλες αντοχές για να πετύχεις την ανατροπή σε αυτό που αναμένεται. Να θυμάσαι πως τίποτε δεν είναι απόλυτο και η θετική σου στάση θα βοηθήσει αρκετά τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις σήμερα να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, Ζυγέ, με ρομαντισμό, αλλά και ακόμη περισσότερο, με ερωτισμό. Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα! Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά που έχεις για τη δουλειά σου, Ζυγέ μου, είναι μεγάλη! Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς, ώστε από αύριο να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και οικονομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η τάση σου, κάποιες φορές, να ενθουσιάζεσαι εύκολα, Σκορπιέ μου, σε οδηγεί συνήθως σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Διατήρησε τις αποστάσεις και μην ψάχνεις άμεσα συγκινήσεις, που χρειάζονται χρόνο για να εξασφαλίσουν ασφάλεια. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι αρκετά καλή, Σκορπιέ μου, κι έχει προοπτικές να γίνει ακόμη καλύτερη. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω, ότι μπορείτε να περάσετε πολύ ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, έχεις αρκετό άγχος για να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό είναι να ηρεμήσεις, αφού έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου, Τοξότη μου, δυσκολεύει κάποιες φορές τη ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων. Δε χρειάζεται να ονειροπολείς και σκέψου πόσα χάνεις από αυτό το θεωρητικό ταξίδι που κάνεις διαρκώς. Η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια σου, κι αρκεί να τα ανοίξεις για να την δεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα είναι στα ύψη τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Σήμερα, λοιπόν, που είναι Κυριακή, δε νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο και ξεκούραστο; Στα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος, για να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι συνθήκες που έχεις δημιουργήσει, Αιγόκερε, είναι κατάλληλες για τις μελλοντικές σου προοπτικές. Μην αφήνεις ξένες παρεμβάσεις να σε απομακρύνουν από το δρόμο σου και συγκεντρώσου απόλυτα στη μελλοντική σου αναβάθμιση. Η ικανοποίηση δε θα αργήσει ακόμη πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα, Αιγόκερε, θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να δείξεις, ότι κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερέ μου, πολλά θέματα που σε άγχωναν, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να ξεχάσεις τα θέματα της εργασίας σου και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μία καλή ευκαιρία έρχεται αυτή τη στιγμή για σένα, Υδροχόε, και δεν την περιμένεις, με αποτέλεσμα να αργήσεις να τη δεις και ίσως αυτό δυσκολέψει στην αξιοποίησή της. Κράτησε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, και μην προτρέχεις. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στη σχέση σου, Υδροχόε, υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να χαρείτε και οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, έχεις βρει πολύ καλές λύσεις, ώστε να κινηθεί με επιτυχία. Σήμερα, προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, αφού την τελευταία περίοδο έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Οι πλανήτες επηρεάζουν σημαντικά τη διάθεσή σου, Ιχθύ μου, και ο δυναμισμός σου σε ανεβάζει στα υψηλότερα επίπεδα της δημιουργικότητάς σου. Διεκδίκησε την επιτυχία που βρίσκεται μπροστά σου και θα την κερδίσεις! Η αναζήτηση συμμάχων βρίσκει ανταπόκριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη στον Τοξότη, Ιχθύ, και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν τη μέρα σου και θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, έχεις καταφέρει πάρα πολλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και ορθώς αναζητάς πρόσθετες πηγές εσόδων.

Πηγή: oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact