ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για το μήνα Ιανουάριο

Έφυγε το “καταραμένο” 2016, νέο έτος μπήκε και ακολουθούν εκπλήξεις για τα περισσότερα ζώδια τον Ιανουάριο. Ώρα για μεγάλες αποφάσεις…

Διαβάστε αναλυτικά

Ο Γενάρης έχει τα καλά του, έχει και τις δυσκολίες του. Η Αφροδίτη 1 – 2 βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ τονίζοντας τη βαρύτητα του οικονομικού και των επενδύσεων. Στις 9 – 13 ο Ερμής κινείται ορθόδρομα στον Αιγόκερω αξιώνοντας ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για την πορεία της ευημερίας και της επιτυχίας σας. Οι δύσκολες θέσεις του Ερμή με τον Πλούτωνα στο τέλος του μήνα θα δώσουν βαθιά το μήνυμα ποια πράγματα περνάνε και ποια πρέπει να αλλάξουν για να ζείτε πλέον όπως αληθινά εσείς επιθυμείτε και χωρίς προβλήματα.

Κριός
Μήνας με προκλήσεις. Θα πρέπει να αποφασίσετε τι θα δώσετε και σε ποιους γιατί η νέα χρονιά ξεκινά ιδιαίτερα απαιτητική. Στις 12 μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, δηλώνει ότι πρέπει να περισώσετε τις ισορροπίες. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα στον Υδροχόο δηλώνει την επισφράγιση σημαντικών συμφωνιών με ανθρώπους που επικοινωνείτε. Ο χρόνος ξεκινάει με την Αφροδίτη να σας δηλώνει ενδιαφέρον από πολλούς ντροπαλούς θαυμαστές.

Ταύρος
Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης αλλάζει την πορεία της ζωής σας στα επαγγελματικά και στις αντιλήψεις των πραγμάτων. Έχετε μία πλήρη στήριξη από αυτούς που σας αγαπούν και βλέπετε τα καλά και τα κακά των σχέσεών σας. Η Πανσέληνος σας βοηθά να βγείτε πιο δυναμικοί και όταν ο Ερμής ισορροπήσει μετά τις 8 να διεκδικήσετε οικονομικές βελτιώσεις. Η σκηνή του μήνα κλείνει με μία πολύ ευνοϊκή Νέα Σελήνη στις 28 στο μεσουράνημά σας.

Δίδυμοι
Η νέα χρονιά είναι πιο θετική και εάν επιμένετε θα κατακτήσετε πράγματα που δεν έχετε φανταστεί. Η ορθοδρόμηση του Ερμή στις 8 δηλώνει ότι παλεύετε και πετυχαίνετε οικονομικά, ενώ βρίσκετε ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσείς. Στο τέλος του μήνα η λύτρωση από νομικά προβλήματα σας κάνει δημιουργικούς και στηρίζει τη σχέση σας. Η Νέα Σελήνη στις 28 στον Υδροχόο βελτιώνει την ποιότητα ζωής σας και σας δίνει χώρο για διεκδικήσεις.

Καρκίνος
Ήρθε η ώρα να κλείσετε τον κύκλο και να δημιουργήσετε νέες προϋποθέσεις ευτυχίας. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 12 η τοποθέτηση είναι απλή. Η σωματική και ψυχική κούραση σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε πράγματα. Οι απαντήσεις έρχονται. Άλλες είναι τολμηρές και άλλες δύσκολες. Μαζί τους και νέες επαγγελματικές προοπτικές ενώ η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λέει ότι ανοίγετε τα φτερά σας για πιο ερωτικά ταξίδια.

Λέων
Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον αυτό το διάστημα. Θέλετε να κατακτήσετε την κορυφή και θα το κάνετε. Έχετε θαμμένα πράγματα που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Η αμέσως επόμενη κίνηση και αφού ξεπεραστούν κάποια μπερδέματα με τον Ερμή να γίνεται ορθόδρομος, θα αναγνωρίσετε, μετά τις 8, ότι η Νέα Σελήνη σας δείχνει πράσινο φως για να προχωρήσετε. Ανήκετε στους νικητές που φτάνουν στο τέρμα με αρκετή κούραση.

Παρθένος
Ο Δίας εξακολουθεί να ευνοεί τις σκέψεις και τα όνειρά σας. Ο Ερμής ορθόδρομος μετά τις 8 σάς υποδεικνύει ότι για να πετύχετε πρέπει να είσαστε πιο ευέλικτοι και συναισθηματικοί. Οι φίλοι ξαναμπαίνουν στη ζωή σας με την Πανσέληνο, αλλά σας τα λένε χύμα. Τα τρεξίματα, οι συζητήσεις, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά ανοίγματα, ενεργοποιούνται στο τέλος του μήνα με μία φωτεινή Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που λέει ότι προσεγγίζετε τους στόχους σας.

Ζυγός
Εστιάστε στα θετικά και στηρίξτε τον εαυτό σας γιατί υπάρχουν προβλήματα για τα οποία δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Κάποια ξεκαθαρίσματα μετά τις 8 θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Τα σχέδιά σας περνούν από κόσκινο, αλλά η Πανσέληνος δηλώνει ότι κερδίσατε το στοίχημα και σας σπρώχνει όλο και πιο ψηλά. Όσο για τα ερωτικά θα φροντίσετε εσείς με τη Νέα Σελήνη μέσα στον Υδροχόο να ανανεωθούν οι όρκοι αγάπης του συντρόφου σας.

Σκορπιός
Ο Γενάρης πάντα είναι μια πρόκληση. Δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε και τι να προλάβετε. Έχετε να φροντίσετε όσα αφήσατε, ξεχάσατε ή παραμελήσατε. Μετά τις 8 με τον Ερμή ορθόδρομο τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δηλώνει ότι έχετε κάποια οικογενειακά θέματα να αντιμετωπίσετε. Η στάση της οικογένειάς σας με τη Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα μέσα στον Υδροχόο ζεσταίνει το κλίμα και σας προστατεύει.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact