ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου

Κριός
Είναι καιρός να βάλεις μια τάξη στα θέματα που σε απασχολούν. Συζήτησε με φίλους και βρες τις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί, χωρίς να βασίζεσαι σε άλλους για να το κάνουν.

Ταύρος
Η σημερινή Παρασκευή απαιτεί προσοχή στις κινήσεις και τη συμπεριφορά προς τους γύρω σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και φρόντισε να είσαι ειλικρινής.

Δίδυμοι
Η σημερινή Παρασκευή κυριαρχείται από άγχος και πίεση. Γι’ αυτό προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι και συντονίσου, ώστε να λύσεις τα θέματα που θα παρουσιαστούν.

Καρκίνος
Η σημερινή Παρασκευή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να κάνεις μια νέα αρχή σε διάφορους τομείς και να απαλλαγείς από ό,τι σε προβληματίζει τον τελευταίο καιρό.

Λέων
Οι εξελίξεις τον τελευταίο καιρό είναι υπέρ σου, αλλά μην επαναπαύεσαι στη μοίρα. Δραστηριοποιήσου, οργανώσου και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τα πράγματα στη ζωή σου.

Παρθένος
Σήμερα θα παρουσιαστούν πολλές ευχάριστες εξελίξεις. Τα προβλήματά σου θα τακτοποιηθούν, αρκεί βέβαια να εκμεταλλευτείς κι εσύ σωστά τις καταστάσεις και να παίρνεις πρωτοβουλίες.

Ζυγός
Σήμερα προσπάθησε να είσαι προσγειωμένος, γιατί οι εντάσεις που θα προκύψουν, θα σε αποσυντονίσουν. Μην παρασύρεσαι σε αποφάσεις που ίσως σε βλάψουν και σε στενοχωρήσουν.

Σκορπιός
Η σημερινή Παρασκευή ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Οι όποιες ενέργειές σου θα στεφθούν από επιτυχία. Δείξε δυναμικότητα και πάρε αποφάσεις, χωρίς όμως να αφήσεις τη σιγουριά σου να σε παρασύρει σε λάθος πράξεις.

Τοξότης
Βάλε προτεραιότητες στα προβλήματά σου και βοήθησε τον εαυτό σου να ηρεμήσει, λύνοντάς τα. Κατόπιν, μπορείς να βοηθήσεις και όσους σε χρειάζονται, αλλά μη βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Δεν μπορείς να έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και να τους βοηθάς όλους.

Αιγόκερως
Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη, ενώ η σιγουριά που εμπνέεις θα γοητεύσει τους γύρω σου. Οι νέες γνωριμίες, ο δυναμισμός και ο διάχυτος ερωτισμός θα συμβάλλουν απόλυτα σε αυτό. Είσαι στα πάνω σου, γι’ αυτό κοίτα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Υδροχόος
Η σημερινή Παρασκευή επιβάλλει να είσαι συγκεντρωμένος και να μελετήσεις καλά, πριν πράξεις οτιδήποτε. Να είσαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις και συνεργασίες, που θα εμφανιστούν και θα σε ωφελήσουν.

Ιχθείς
Σήμερα μείνε κοντά σε ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις οικεία και ευχάριστα. Έτσι θα αποφύγεις παρεξηγήσεις κι ανεπιθύμητες εντάσεις. Παράμεινε θετικός και με αυτοπεποίθηση, ώστε να πάνε όλα καλά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact