ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η σύνδεση των σημερινών γεγονότων με εκείνα του παρελθόντος μπορεί να είναι χρήσιμη, καθώς από σήμερα θα θέλεις να λύσεις πολλά οικογενειακά θέματα. Η ενεργητικότητα σου θα είναι στα ύψη. Ο Ερμής από τον Ζυγό θα κάνει την επικοινωνία σου καλύτερη ώστε να λύσεις κάποια θέματα σου με περισσότερη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες. Με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή αναφορές σε νομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μερικές φορές σήμερα θα βλέπεις κάποιες καταστάσεις που θα σου προκαλούν έκπληξη. Θα θέλεις να ξεφύγεις λίγο από την πραγματικότητα και θα λες κάποιες κουβέντες για να αποφύγεις από τα πραγματικά προβλήματα. Χαλάρωσε και κάνε ότι είναι απαραίτητο για να λύσεις κάποιες θέματα που σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αποφάσισε ότι θέλεις να το πεις τώρα στον σύντροφο σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στην δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων μην τα πιάνεις όλα μαζί. Απόφυγε στα οικονομικά σας να πάρεις σημαντικά ρίσκα. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει πίσω, σε σχέση με κάποια αναπάντεχα έξοδα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι δυνατότητες σου αυξάνονται γιατί έχεις την ικανότητα και επικοινωνείς καλύτερα με τους γύρους σου. Όσο πιο κοντά έρχεσαι με κόσμο τόσο νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις, κυρίως σε ότι καινούργιο επιχειρείς. Το μοίρασμα κάποιων εμπειριών κυρίως με μια ομάδα που έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα σε κάνουν να προχωράς κάποια σχέδια σου και για να τα στηρίξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πάτε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνεις και περισσότερο επικοινωνιακός. Θα μπορέσεις προβλήματα που είχες πριν, να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Καλό θα είναι να κάνεις υπομονή, γιατί οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα έχεις σημαντική βελτίωση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact