ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου

Κριός
Σήμερα χρειάζεσαι περισσότερο από καθετί τους φίλους σου κοντά σου, για να ωφεληθείς από τις συμβουλές τους και να επιλύσεις τα προβλήματα που εδώ και καιρό σε απασχολούν. Οπότε μη χάνεις χρόνο και δώσε τέλος σε αυτά που σε έχουν κουράσει και στεναχωρήσει όλον αυτό τον καιρό.

Ταύρος
Σήμερα θα πρέπει να έχεις ως όπλα σου τη σταθερότητα και την ψυχραιμία για να μη χάσεις όσα έχεις κατακτήσει ως τώρα και καταλήξεις στην αβεβαιότητα των προηγούμενων μηνών. Τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εντάσεις και τα απρόσμενα ρίσκα, διότι πιθανόν να σου γυρίσουν μπούμερανγκ. “Σταθερότητα” είναι η λέξη κλειδί για εσένα.

Δίδυμοι
Σήμερα πρέπει επιτέλους να κινηθείς με αυτοπεποίθηση, για να περιορίσεις τα προβλήματα που παρουσιάζονται μπροστά σου. Πίστεψε στον εαυτό σου για να πιστέψουν και οι άλλοι σε εσένα και επωφελήσου των ευκαιριών που θα σου έρθουν.

Καρκίνος
Ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνεις αυτή την αλλαγή, που τόσο σε προβληματίζει και τόσο σε στοιχειώνει τον τελευταίο καιρό. Οι αλλαγές φέρνουν τις εξελίξεις και αυτό πρέπει να το καταλάβεις, διότι αλλιώς μένεις πίσω και ίσως να είσαι ο χαμένος της υπόθεσης.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, καλό θα ήταν να αρχίζεις να συμβιβάζεσαι με την έννοια των αλλαγών και να μην εκπλήσσεσαι κάθε φορά που μια από αυτές σου χτυπά την πόρτα, έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Βάλε τη ζωή σου σε μια σειρά και αυτό θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε προκύψει στον ορίζοντα.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα είναι δική σου και οι προβολείς θα είναι πάνω σου, οπότε καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνεται και να λάμψεις με την προσωπικότητα και τις ιδέες σου. Μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να μπει εμπόδιο στην επιτυχία σου.

Ζυγός
Σήμερα η άποψή σου για πολλά θέματα θα αλλάξει και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει και την κρίση σου για διάφορα θέματα. Βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, διότι θα διαπιστώσεις με ποιους μπορείς να συνεργαστείς και να επιλύσεις αυτά που σε απασχολούν. Παράλληλα, μέσα από αυτή τη διαδικασία θα λάβεις συμβουλές που θα σου “λύσουν τα χέρια”.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact